Holnap megyek 6jára forgalombol! Az a baj hogy gyakorláson nem vagyok ideges de mikor meglátom a vizsgabiztost, hibát hibára halmozok! Mit csináljak hogy nyugodt legyek? TAnácsokat és tippeket szeretnék kapni!
Lépj túl ezen.
Én is nagyon izgulós vagyok, rutinon le is blokkoltam.
DE most, forgalmin olyan nyugodt voltam, hogy csak na....
Nem zavarta hogy ott van.
HA ez sem siekrül, és még kell járnod órákra, akkor kérd meg az oktatót, hogy ezentúl hadd legyen 3. személy az autóban rajtatok kívűl, hogy szokd.
De ne haverod, vagy bnőd, hanem neki ismerőse, vagy tanítványa, vagy vmi admina suliból, vagy nem tom h lehet megoldani.
2.- vagyok.
Tényleg ne parázz be.
Akármikor kijavíthatod, nem ezen múlik az életed, gondolj erre és ne szoronjg.
Én anno érettségire is így mentem be, hogy hát ha nem siekrül, javítok egy év múlva...ennyi...nem halok bele... :)
Lehet tényleg nem avgy profi, és nem kellene az útakra engedni....:)
De ha ezen túlleszel, és meglesza vizsgád, utána belelendülhetsz a pozitiv eredményt látva...
SZerintem szorongsz már attól is hogy ennyiszer kell ismételned....tudat alatt ez is zavar.
Tudom, hogy van benne lelki oldal is, mert nekem félbe kellett szakítanom anyagi okok miatt.
És mikor tudtam h nem fogom tudni befejezni, akkor tök béna voltam.
Most összeszedtem a pénzt, meg eltelt több mint fél év hogy nem vezettem mégis sokkal határozottabb voltam, és tudatosabb, mert tudtam hogy nincs anyagi akadály, tehát semmilyen akadály előttem
Hát mindenkinek át kell ezen esnie,neked kell megbirkózni a vizsgabiztos "látványából" adódó feszültségnek. Tisztában vok vele hogy a lámpa-láz igencsak betesz a vezetésnek.
Én azt tanácsolom hogy egy elhagyott úton gyakorolj és gyakorolj,egy jó sofőrrel(apu-barát-valaki),
A Megállás-elindulásnak ABSZOLÚT természetesnek kell lenni-e..azaz ne igényeljen ez művelet figyelem elvonást. Ha ez úgy lezajlik...... hogy erre nem kell összpontosítanod akkor már csak a forgalomra kell figyelned,és sokkal könnyebb lesz a dolgod.
Sok sikert kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!