Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valaki tippeket adna hogy mi...

Valaki tippeket adna hogy mi legyek, ha nagy leszek?

Figyelt kérdés
egyszerűen nem tudom eldönteni,mi érné meg...magyarból töriből föciből és biológiából jó vagyok,(5ös)a matek elég nehézkes,a fizika is. a kémia érdekel, de az 3as,nyelveket jól beszélek,de nem igazán szeretem őket.(angol és német)mindent letudok rajzolni,kreatív vagyok jó a kézügyességem..jövőre fakultációt kell választanom,és tanácstalan vagyok..aki segít annak nagyon köszönöm:)(17/L)
2010. jan. 11. 19:25
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

kedves 19:45,ez elbűvölő életcél,neked.:)

utolsó.elég negatív vagy,bár igazat adok,de ez nem a pokol.valahogy talpon kell maradni,a szüleimnek van pénzük,de én a saját lábamra akarok állni.

2010. jan. 11. 19:49
 12/24 A kérdező kommentje:
19:45 úgy érzem írás közben elszundíthattál,sebaj....
2010. jan. 11. 19:50
 13/24 anonim ***** válasza:
61%

Itt nem fogsz tudni talpraállni.

2-3 lépéssel mindig elötted jár az állam meg a többiek.

Kicsit matekozz és rájössz!

Számold ki mennyi pénz kell egy saját házhoz, számold ki mennyit kell tudnod félretenni havi szinten hogy összejöjjön 20 millió ft od aztán gondold át hogy mégis melyik az a munka ahol fizetnek annyit!

Arra meg ne számíts hogy apád meg anyád állandóan fizetni fogja a rezsit és eléd tenni az ételt...

Számolj, és rájössz hogy itt esélytelen hogy a saját lábadra álj!

A Hitel pedig egy hatalmas csapda abból jól még senki sem jött ki, arra sose alapozd az életed!!

És akkor a saját lakás még csak egy dolog... Gondolom 10 év mulva már nem egyedül akarsz élni, egy kapcsolatot elindítani és fentartani sem kevés pénz akárhonann is nézzük, hát mégha befut egy gyerek!!!!

Számolj csak és forintosíts és rájössz hogy ha havi szinten tudnál minden hónapban biztosan félretenni 200 ezret akkor is vagy 10 év kellene hogy csak a lakás összejöjjön... És mégis mi bizutos a mai világban? Amikor egyik napról a másikra kerülnek utcára magasan képzett emberek többéves szakmai múlttala hátuk mögött, plusz 35 éves kor felett már jobb ha meghúzod magad amig meg fiatal vagy addig meg elvárják tőled hogy professzorid legyen...

Ez egy képtelen ország...

2010. jan. 11. 20:53
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Bár most nézem csak, te lány vagy...

Neked nem kell tervezgetni, jól menj férjhez aztán annyi...

A többi a pasi dolga!

2010. jan. 11. 21:03
 15/24 A kérdező kommentje:
nem.nem a pasi dolga.ugyanúgy kiveszem a részem,nem fogom magam senkivel eltartatni.számoltam.ismerem a pénzt ismerem az értékét,diák melózok,be tudom osztani.tudok spórolni,tudom a helyzetet(zeitgeist addendum)...de a lábam lógatva nem érek el semmit...
2010. jan. 11. 21:49
 16/24 anonim ***** válasza:
válaszoló!kicsit komor vagy!!!ne vegyél mindent zokon!am télleg jó lenne a lakberendező
2010. jan. 11. 22:40
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem legyél múzeumi teremőr. Akkor tudsz kötögetni, ha már jó a kézügyességed.
2010. jan. 12. 09:37
 18/24 anonim ***** válasza:

Jézusom száljatok már le a földre azok akik iylen lakberendezőt írnak meg mózeumi teremőrt!

Lakberendező ma magyarországon NINCS! Akik vannak azok mind munkanélküli celebek kb és a hirnevükből tengetik napjaikat és lakberendezőnek vagy "lantosnak" állítják be magukat...

Egy múzeumi teremőr meg 75 ezernél nem keres többet...

Tanulj nyelveket bsezéld is őket, szerezz vmi diplomát csak ne tanárit és próbálj meg nagykövettségek irányába mozogni...

Mindezekelőtt keress

"emeltebb szintű ismerősöket magad köré"

2010. jan. 12. 09:46
 19/24 anonim ***** válasza:

Az iylenekbe hogy lakberendező meg ötvös meg stb az iskola elvégzésén kívül nameg azon kívül hogy profi vagy a munkládban és tényleg a toppot tudod adni még sokmilliót bele kell tenni hogy NEVED legyen a szakmában, másképp senki sem fog keresni azt se fogja tudni senki hogy ki vagy, mehetsz munkanélkülire...

Mert ha iyeln munkákat választasz akkor a te célközönséged nem a Marika néni lesz a havi 120 ezres fizetésével hanem a felső tízezer, de azok meg nem állnak szóba mindenféle jöttmenttel mert az őket is minősíti szal amíg nem nézel ki úgy meg nincs olyan kocsi a segged alatt mint nekik stb szóval amíg nem látszik rajtad az hogy fullgazdag vagy addig azok a körök észre sem fognak venni...

Így nézegesd az ilyen munkákat..

2010. jan. 12. 09:52
 20/24 anonim ***** válasza:

Mellesleg neked nem éppen a munkából kéne kivenni a részed, hanema gyerekszülésből elég nagy munka az úgy 2-3 éven át 24 órában hidd el!

Plusz ha te hajtasz a pasi leül elkártyázza elsörözi.

A kommunizmusba dolgoztak a nők amíg a pasik állkatonáskodtak meg fogkefével sikálgatták a járdakövet, meg mindent kitaláltak csak dolgozni ne kelljen..

2010. jan. 12. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!