Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valaki tippeket adna hogy mi...

Valaki tippeket adna hogy mi legyek, ha nagy leszek?

Figyelt kérdés
egyszerűen nem tudom eldönteni,mi érné meg...magyarból töriből föciből és biológiából jó vagyok,(5ös)a matek elég nehézkes,a fizika is. a kémia érdekel, de az 3as,nyelveket jól beszélek,de nem igazán szeretem őket.(angol és német)mindent letudok rajzolni,kreatív vagyok jó a kézügyességem..jövőre fakultációt kell választanom,és tanácstalan vagyok..aki segít annak nagyon köszönöm:)(17/L)
2010. jan. 11. 19:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
magyar- vagy töritanár? régész? muzeológus? vegyész, ha durván ráhajtasz a kémiára? valamilyen tanácsadó? föcitanár? geológus? (bár asszem, ahhoz egy kis biosz is kell). De ha ezek nm tetszenek, menj el egy szakmai tanácsadóhoz, ők ki tudják szűrni, hogy melyik szakok fekszenek neked!
2010. jan. 11. 19:31
 2/24 anonim válasza:
100%
Én is elég nagy bajban vagyok ezzel kapcsolatban, ugyanabban a cipöben járok, mint te. Van hobbyd? Vagy olyan téma ami nagyon érdekel?
2010. jan. 11. 19:31
 3/24 anonim ***** válasza:
0%
legyetek kukások!
2010. jan. 11. 19:33
 4/24 A kérdező kommentje:
novellákat írok,olvasok,festek,rajzolok,varrok,utazgatok:)
2010. jan. 11. 19:37
 5/24 anonim ***** válasza:
Lakberendező!Bútortervező!Divattervező!Fotográfus!
2010. jan. 11. 19:40
 6/24 anonim ***** válasza:
21%

hullasminkes....

eléggé butácska lehetsz ha egy honlaptól várod a jövődet...

2010. jan. 11. 19:41
 7/24 A kérdező kommentje:
butácska...inkább tanácstalan,és érdekel pár ötlet..elég butácska lehetsz,ha félreértelmezed...ne butácskázz ha megkérhetlek,mert én aggódok a jövőmért...és szerintem ez az oldal arra való hogy kérdezzek,az értelmesebbek,(nem te)pedig normálisan válaszol...:)
2010. jan. 11. 19:43
 8/24 anonim ***** válasza:
32%
Prosti!B@ssz@l kajajegyert!
2010. jan. 11. 19:45
 9/24 anonim ***** válasza:
59%

Mind 1 mit tanulsz...

Ha apádnak nincs elég pénze meg kádere akkor ebben az országban csak copni fogsz...

Jobb ha kimész cserediáknak, úgy még van esélyed hogy rájöjj és felfogd hogy mi a különbség MO és a nagyvilág között...

2010. jan. 11. 19:46
 10/24 anonim ***** válasza:

Azért egy kicsit súgok...

Az emberek...

2010. jan. 11. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!