Velem van a baj? Furcsa vagyok?
Már egy ideje nem igazán vannak barátaim az osztályban... vagyis nem az hogy nincsenek de nem érzem velük annyira jól magam, mint pl a többi barátaimmal. ( felsőbb évfolyamokból,táborokbóll,netről) Egyszerűen csak olyan hülyeségeket beszélnek néha már ami csak nekem furcsa nekik nem.... pl.: van egy színész aki tetszik és megmutatnám nekik, kicsit áradozok is, hogy ahj a világ leghelyesebb pasija stb... erre más megkérdezi mit csinálunk... valaki rávágja.
Épp xy ( a nevem) képzeletbeli barátját nézegetjük. Most nem azért de ezt nem akarom kommentálni... de ők csak röhögcsélnek rajta... én meg nem is értem... meg ott van még az is hogy sokan mesélik az osztályból h milyen jó volt ittak juhú... nem értem hogy ez miért olyan jó? Persze, új élmény a korosztályomnak az alkohol többnyire ( 13-14) és én is lelkesen iszok meg egy-egy bacardit ha éppen szereznek a nagyobb barátaim vagy hasonló, de nem fogok csak azért inni mert alkohol... megiszom ami ízlik, de ami nem azt nem fogom... Sajnos így igazából egyre kevesebb barátom van az osztályból és mivel velük vagyok egész nap szeretnék ez ellen tenni... de amúgy ez csak töredéke... ezek icipici kis történetek... szóval... ötletek?
Az én osztályom is többnyire szörnyű volt(volt 2-3 normális ember), szerencsére most megyek gimnáziumba, úgyhogy megszabadultam tőlük.
Ha most mész 8.-ba akkor ugyanúgy jelentkezhetsz másik középisoklába, mint aki általánosba jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!