Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez mindig? Annyira...

Miért van ez mindig? Annyira szomorú vagyok.

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Akárhová megyek (bevásárlóközpont,utcán stb.) mindenki úgy néz, és összesúgnak és nevetnek...olyan rossz érzés...:(nem képzelem be:(már évek óta ez megy...persze nem folyamatosan, de nagyon gyakran...nem tudom mibaj lehet velem és mit nevethetnek rajtam:(Külsőm:hosszú szőkés haj, 172centiméter, vékony, magas vagyok.Próbálok normálisan öltözködni, ma is hosszúszárú fehér csizma volt rajtam és egy fehér kabát semmi extra....szóval én nem látok a külsőmben semmi vicceset:(Nem értem, de nagyon el vagyok keseredve:(Vagy az lehetett ma a baj, hogy magassarkú csizmát vettem fel és túl magas voltam?csizmával együtt kb.177cm...nem tudom:(de ezért kinevetnének?Lehet, hogy ez apróságnak tűnik nektek, de nekem nagyon kellemetlen, olyan értéktelennek érzem magam:(Szerintetek mitől lehet?

2010. jan. 10. 14:55
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és a tanácsokat:)
2010. jan. 11. 20:40
 32/33 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen,remélem tudtunk segíteni,ha nem,nyugodtan kérdezz még:)
2010. jan. 12. 15:39
 33/33 A kérdező kommentje:
okés:)köszönöm szépen, örülök neki, hogy vannak, akik megértenek és segítenek, ahogy tudnak:)
2010. jan. 12. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!