Miért van ez mindig? Annyira szomorú vagyok.
Sziasztok:)
Akárhová megyek (bevásárlóközpont,utcán stb.) mindenki úgy néz, és összesúgnak és nevetnek...olyan rossz érzés...:(nem képzelem be:(már évek óta ez megy...persze nem folyamatosan, de nagyon gyakran...nem tudom mibaj lehet velem és mit nevethetnek rajtam:(Külsőm:hosszú szőkés haj, 172centiméter, vékony, magas vagyok.Próbálok normálisan öltözködni, ma is hosszúszárú fehér csizma volt rajtam és egy fehér kabát semmi extra....szóval én nem látok a külsőmben semmi vicceset:(Nem értem, de nagyon el vagyok keseredve:(Vagy az lehetett ma a baj, hogy magassarkú csizmát vettem fel és túl magas voltam?csizmával együtt kb.177cm...nem tudom:(de ezért kinevetnének?Lehet, hogy ez apróságnak tűnik nektek, de nekem nagyon kellemetlen, olyan értéktelennek érzem magam:(Szerintetek mitől lehet?
pont az a baj az ilyen gixerekkel, hogy az ember úgyse látja be
még el se gondolkodik rajta, csak makacsul ragaszkodik a saját elképzeléséhez
nekem is volt ilyen ismerősöm
mindeki őt nézte, mindenki rajta röhögött...
olyanok is akik soha a büdös életbe nem találkoztak vele
szerinted az embereknek nincs jobb dolga?
nem járok viccesen magassarkúba, tehát nem az a probléma...
nem vagyok bolond, hogy ne lássam be, hogy esetleg én képzelem be.
de persze nem ez a helyzet, mert különben ugye belátnád
tehát az egész város folyamatosan rajtad röhög
grt
sajnos, tényleg beteg lehetsz
köszönöm szépen...én nem mondtam, hogy az egész város, ilyet nem írtam...és még1szer írom, hogy ezt nem csak én vettem már észre!
én pedig azt sajnálom, hogy lebetegezel...pedig semmi bajom sincs...és énis gratulálok neked:)
nem gratuláltam
nem betegeztelek le, csupán felvetettem a lehetőségét, hogy beteg "lehetsz"!
és a félreértések elkerülése végett oda is írtam, hogy sajnos
mert ha így lenne, valóban sajnálnám
azért ha elmész egy pszichomókushoz, még nem dől össze a világ
Nyugi miért kapod fel a vizet ha jól vagy?
Ne foglalkozz vele mit gondolnak mások mert tényleg paranoid leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!