Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez mindig? Annyira...

Miért van ez mindig? Annyira szomorú vagyok.

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Akárhová megyek (bevásárlóközpont,utcán stb.) mindenki úgy néz, és összesúgnak és nevetnek...olyan rossz érzés...:(nem képzelem be:(már évek óta ez megy...persze nem folyamatosan, de nagyon gyakran...nem tudom mibaj lehet velem és mit nevethetnek rajtam:(Külsőm:hosszú szőkés haj, 172centiméter, vékony, magas vagyok.Próbálok normálisan öltözködni, ma is hosszúszárú fehér csizma volt rajtam és egy fehér kabát semmi extra....szóval én nem látok a külsőmben semmi vicceset:(Nem értem, de nagyon el vagyok keseredve:(Vagy az lehetett ma a baj, hogy magassarkú csizmát vettem fel és túl magas voltam?csizmával együtt kb.177cm...nem tudom:(de ezért kinevetnének?Lehet, hogy ez apróságnak tűnik nektek, de nekem nagyon kellemetlen, olyan értéktelennek érzem magam:(Szerintetek mitől lehet?

2010. jan. 10. 14:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

1: ilyen magassághoz a fehér magassarkú már önmagában is feltűnő, nem hétköznapi. Ezért megnézhetnek, de azt nem hiszem, hogy röhögnek rajtad.

2: szociális fóbiád van.

2010. jan. 10. 15:39
 22/33 anonim válasza:
97%
Van egy jó módszerem erre!Reggelente amikor kimész a fürdöbe néz a tükörbe és nevess mosolyogj őnmagadra,majd mond el kőzbe töbször is jól nézek ki csini vagyok és csak mosolyogj!Hidd el segít én már kiprobáltam!
2010. jan. 10. 15:45
 23/33 A kérdező kommentje:

elnézést kérek, nem akartam felkapni a vizet:$ és bocsánat, ha valaki megbántottam:$csak olyan rossz érzés...és gondoltam megkérdezem itt, hogy mit gondolnak mások, vagy vannak-e mások is így...nem akartam bunkón válaszolni:)majd hátha változik ez az egész:)

köszönöm a válaszokat és mégegyszer elnézést a nem túl szép válaszaimért:)

2010. jan. 10. 16:04
 24/33 anonim ***** válasza:
Semmi baj:)
2010. jan. 10. 20:05
 25/33 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, mindig azt hiszem engem néznek régóta megy a dolog mára odáig fajult hogy tök üres utcában is azt halloom hogy mögötem röhögnek megfordulok és üres az utca. Én csak most keztem dokihoz járni. Még most keres egy dokit mert könyebb most kezelni mint évek múlva.
2010. jan. 10. 20:20
 26/33 anonim válasza:

Én fiú vagyok és pont ugyanígy vagyok mint te, csak nálam az különbség, hogy én tisztában vagyok a kinézetemmel, kicsit púpos vagyok és nagyon furi a járásom, ezért sokszor megnéznek és nevetnek rajtam.

Persze az idők folyamán nagyon zárkózott lettem és lehet hogy már sokszor csak beképzelem hogy néznek, amikor nem is rám figyelnek.

Nem merek senkinek a szemébe nézni, aki szembe jön velem és nem szívesen járok emberek közé, mindig a földet bámulom.

Egyszóval pszichológiai eset vagyok.

Talán nálad még nem ilyen súlyos, de ha nem javul keress meg egy szakembert.

2010. jan. 10. 20:42
 27/33 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek, aki írt:)nálam nem annyira súlyos a helyzet...szóval nem vagyok úgy, hogy mindenhol nevetést hallok, csak így pl.suliba.Persze nem mindenki, csak sokan és ez az ami kicsit zavar:)De eldöntöttem, hgy megpróbálok nem figyelni rájuk:)És tényleg bocsi, hogy az előző válaszaim durvák voltak:)

kösz mki:)

2010. jan. 10. 21:21
 28/33 anonim ***** válasza:
Szívesen:)
2010. jan. 11. 15:38
 29/33 anonim ***** válasza:
velem is ez van... de én tudom hogy csak beképzelem magamnak. Ezért már kezdek "kigyógyulni" belőle.
2010. jan. 11. 16:11
 30/33 anonim ***** válasza:
Próbálj meg zenét hallgatni az utcán, vagy olvas a buszon hogy lefoglald magad. Persze ez csak tüneti kezelés.
2010. jan. 11. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!