Miért van ez mindig? Annyira szomorú vagyok.
Sziasztok:)
Akárhová megyek (bevásárlóközpont,utcán stb.) mindenki úgy néz, és összesúgnak és nevetnek...olyan rossz érzés...:(nem képzelem be:(már évek óta ez megy...persze nem folyamatosan, de nagyon gyakran...nem tudom mibaj lehet velem és mit nevethetnek rajtam:(Külsőm:hosszú szőkés haj, 172centiméter, vékony, magas vagyok.Próbálok normálisan öltözködni, ma is hosszúszárú fehér csizma volt rajtam és egy fehér kabát semmi extra....szóval én nem látok a külsőmben semmi vicceset:(Nem értem, de nagyon el vagyok keseredve:(Vagy az lehetett ma a baj, hogy magassarkú csizmát vettem fel és túl magas voltam?csizmával együtt kb.177cm...nem tudom:(de ezért kinevetnének?Lehet, hogy ez apróságnak tűnik nektek, de nekem nagyon kellemetlen, olyan értéktelennek érzem magam:(Szerintetek mitől lehet?
1: ilyen magassághoz a fehér magassarkú már önmagában is feltűnő, nem hétköznapi. Ezért megnézhetnek, de azt nem hiszem, hogy röhögnek rajtad.
2: szociális fóbiád van.
elnézést kérek, nem akartam felkapni a vizet:$ és bocsánat, ha valaki megbántottam:$csak olyan rossz érzés...és gondoltam megkérdezem itt, hogy mit gondolnak mások, vagy vannak-e mások is így...nem akartam bunkón válaszolni:)majd hátha változik ez az egész:)
köszönöm a válaszokat és mégegyszer elnézést a nem túl szép válaszaimért:)
Én fiú vagyok és pont ugyanígy vagyok mint te, csak nálam az különbség, hogy én tisztában vagyok a kinézetemmel, kicsit púpos vagyok és nagyon furi a járásom, ezért sokszor megnéznek és nevetnek rajtam.
Persze az idők folyamán nagyon zárkózott lettem és lehet hogy már sokszor csak beképzelem hogy néznek, amikor nem is rám figyelnek.
Nem merek senkinek a szemébe nézni, aki szembe jön velem és nem szívesen járok emberek közé, mindig a földet bámulom.
Egyszóval pszichológiai eset vagyok.
Talán nálad még nem ilyen súlyos, de ha nem javul keress meg egy szakembert.
köszönöm mindenkinek, aki írt:)nálam nem annyira súlyos a helyzet...szóval nem vagyok úgy, hogy mindenhol nevetést hallok, csak így pl.suliba.Persze nem mindenki, csak sokan és ez az ami kicsit zavar:)De eldöntöttem, hgy megpróbálok nem figyelni rájuk:)És tényleg bocsi, hogy az előző válaszaim durvák voltak:)
kösz mki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!