Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez mindig? Annyira...

Miért van ez mindig? Annyira szomorú vagyok.

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Akárhová megyek (bevásárlóközpont,utcán stb.) mindenki úgy néz, és összesúgnak és nevetnek...olyan rossz érzés...:(nem képzelem be:(már évek óta ez megy...persze nem folyamatosan, de nagyon gyakran...nem tudom mibaj lehet velem és mit nevethetnek rajtam:(Külsőm:hosszú szőkés haj, 172centiméter, vékony, magas vagyok.Próbálok normálisan öltözködni, ma is hosszúszárú fehér csizma volt rajtam és egy fehér kabát semmi extra....szóval én nem látok a külsőmben semmi vicceset:(Nem értem, de nagyon el vagyok keseredve:(Vagy az lehetett ma a baj, hogy magassarkú csizmát vettem fel és túl magas voltam?csizmával együtt kb.177cm...nem tudom:(de ezért kinevetnének?Lehet, hogy ez apróságnak tűnik nektek, de nekem nagyon kellemetlen, olyan értéktelennek érzem magam:(Szerintetek mitől lehet?

2010. jan. 10. 14:55
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
18/l
2010. jan. 10. 14:57
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

nem biztos,hogy rajtad nevetnek.. am meg sz*rd le, sokaknak bejönnek a vékony, magas szőkék (pl nekem :D)

18F

2010. jan. 10. 15:01
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy csak beképzeled magadnak azt, hogy rajtad nevetnek, téged néznek?

Szerintem ezért érezheted ezt, mert önértékelési gondjaid vannak, és akülső világ reakcióit figyeled, amit aztán az öbnbizalomhiányod elferdít.

Lehet, h túlságosan rabja vagy a környezeted véleményének, ahelyett, hogy élnéd a magad életét, és a mércét belülre helyeznéd.

2010. jan. 10. 15:08
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Én se hiszem hogy rajtad nevetnek.
2010. jan. 10. 15:12
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

itt vmi pszichés gikszer lehet

(nem, nem vagy hülye!)

2010. jan. 10. 15:14
 6/33 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

tuti biztos, hogy nem beképzelem...akarva akaratlanul meglátom, hogy néznek, majd összesúgnak és jót mosolyognak rajtam:(csak arra nem tudok rájönni miért...akivel vagyok meg szoktam kérdezni, hogy nincs-e rajtam valami...de ők sem látnak rajtam semmit, amin nevetni lehetne:(sőt, az egyik ismerősöm is megerősített benne, hogy vmit nevettek rajtam, szóval nem képzelgek:(

én szeretném nem felvenni az ilyen dolgokat, szóval bocsánat a kifejezésért "leszarni"...de nem vagyok az a fajta:(

2010. jan. 10. 15:15
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te paranoiás vagy.
2010. jan. 10. 15:16
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egyszer lépj oda hozzájuk tökösen, és kérdezd meg, hogy mi olyan vicces.
2010. jan. 10. 15:17
 9/33 A kérdező kommentje:
nem vagyok az:(mindegy...végülis aki nem élt át ilyet, az nem tudja miez:(
2010. jan. 10. 15:18
 10/33 A kérdező kommentje:
hát majd lehet, hogy az lesz, hogy megkérdezem mi olyan vicces...
2010. jan. 10. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!