Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy kell úgy viselkedni hogy...

Hogy kell úgy viselkedni hogy a szüleim a 19 évest lássák bennem, és ne a 3 évest?

Figyelt kérdés
Vajon mit csinálok rosszul, hogy így kezelnek? Van tippetek? Hogy viselkedjek, miket csináljak és miket ne?
2010. jan. 9. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nem biztos, hogy benned van a hiba, lehet hogy ok még mindig anyuci/apuci kicsi fiának/lányának tekintenek... Egyszeruen ilyenek és kész! Ne akarjuk megváltoztatni az embereket, esetleg beszélj veluk róla..
2010. jan. 9. 15:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért akarsz 19 évesnek látszani, mikor 3 éves vagy.
2010. jan. 9. 15:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam már többször is beszélni róla , de mintha a falnak beszélnék. Azért akarom megváltoztatni, mert óriási lelki problémát okoz. Biztosan van rá megoldás! 19 éves vagyok...
2010. jan. 9. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Én 22 évesen ugyanebben a helyzetben voltam.

Itt az a baj hogy a szülő nem tudja feldolgozni hogy felnőttél nem tud már babusgatni és féltenek a nagyvilágtól,csalódásoktól.Kész tények elé kell őket állítani! Nekem bevált.

2010. jan. 9. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:

15:48 te mekkora bunkó paraszt vagy XD jót röhögtem

...végülis ez is egy jó szempont :D

2010. jan. 9. 18:36
 6/7 A kérdező kommentje:

Én is értékeltem a humorát csak nem volt kedvem kinyilvánítani :)

Hogy érted azt, hogy kész tények elé állítani őket?

2010. jan. 9. 19:03
 7/7 anonim ***** válasza:

16:19-es vagyok.

Csak mond meg nekik hogy ezt fejezzék be mert már nem vagy abban a korban hogy örökké magyarán a seggedben legyenek.

Lehet kicsit erős de én a családomat választás elé állítottam.Vagy elfogdják és tisztelik a korom vagy pedig elpakolok otthonról. Szabadságpt szeretnél és ha ők ebben nem segítenek akkor jöhet az ultimátum.

2010. jan. 10. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!