Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Romokban az életem mit tegyek?

Isabell86 kérdése:

Romokban az életem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nos,a problémám igen össszetett,és a gyökerek mélyen vannak.Gyerekkoromban sok rossz dolgot láttam és tapasztaltam.A szüleim állandóan veszekedtek,ordítozak,és szidták egymást,nagyon csúnyán es nagyon ocska, alpári módon , mindennap.Anyukám nem főzött,nem mosott és nem takarított,elment a munkahelyére,haza jött ,bezabált abból ,amit apam főzott es lefekudt aludni,este bement a városba vásarolni...Apukam próbált mindent megtenni értünk,de ő sajnos nem tudot mindenhol helytálni,de nagyon sokszor bántalmazott,rengetegszer megvert idegessegeben,betörte az orromat,többszor ugy elvert hogy bepisiltem stb.Őt nem hibáztatm,mert azóta rajöttem hogy túl nagy volt rajta a nyomás.....Nos ilyen csaladban nőttem fel.Husz éves voltam,amikor azt mondtam nem birom tovább ezt az eletet,es elkoltoztem otthonrol a pasimhoz,aki 9 evvel volt idosebb nalam.Apám majd megőrült,hogy elmentem otthonról,fenyegetett,de később belenyugodott.Éldegeltem én ebben a kapcsolatban, es egyszer csak azt vettem észre,hogy meghiztam 35kg,hogy allandoan beteg vagyok es hogy nem vagyok szerelmes es nem vagyok boldog....Multak az eveke es a hlyzet egyre rosszab lett,en is haza mentem a munkabol es csak aludni akartam,nem csinaltam semmit,es nem torodtem semmivel,vissza tekintve azt mondom depresszios voltam...Nos azt nem tudom hogy en tettem magam tonkre,vagy a pasi akivel eltem,de az az egy biztos nagyon rosszul ereztem magam,a pasival a kapcsolatom total tonkre ment,nem fekudt le velem,nem torodott velem,igaz en se vele,szoval igy utolag nem varhattam mast...Ebbol a kapcsolatbol kiszalltam,szepen,nem veszekedve,kerestem onmagam,probaltam helyrerkni magamat,talatam uj munkat,uj kapcsoaltot,lefogytam 20kg.Jol eretemmagamat,egy darabig.Ferjhez mentem,szultem egy fiut,boldognak ereztem magam,de....Jottek megint a csunya godolatok,a negativ erzesek,es megint ott vagyok ahol a part szakad....
2014. júl. 2. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:
A végét kicsit elkapkodtad. Mi a baj? Mi hiányzik?
2014. júl. 2. 22:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk már az első eset után felkerestem volna egy terapeutát. Most sem késő még, ha van rá pénzed. Ha nincs, maradnak a pszichológiai könyvek, az önsegítő csoport.
2014. júl. 4. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Az nagyon jó, hogy tanultál anyukád (és a szüleid hibájából). Gondolom nem vered a gyerekeid, ahogyan apud vert téged. :) És nagy lelki erő kellett ahhoz is, hogy kilépj abból a kapcsolatból, szerencsére, felismerted, hogy úgy kezdesz el viselkedni, mint anyukád.

Hát igen, te egy depresszivebb, melankólikusabb tipus vagy, azért állsz ott, ahol a part szakad (vagyis nem állsz ott igazából, de teljesen megvagy győződve erről)

Próbáld mindenben a szépet keresni. Gondolj arra, miért is választottad a gyermekeid apját, arra, hogy ő milyen értékes ember. :)

2014. júl. 5. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!