Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én szenvedek a gondolattó...

Csak én szenvedek a gondolattól hogy egyszer megörekszek majd?

Figyelt kérdés
Most 17 éves vagyok lány, fiatal jó alakú szép arcú. pont ezert fáj belegondolni hogy még kb. 13 évem van úgy élni hogy fiatalnak nevezhessem magam.peldaul a modellek 30 evesen kioregednek a szakmabol hiszen akkor mar a bőruk testfelepitesuk elkezd sorvadni es mindig jon az után pótlás akik szebbek és fiatalabbak... Szornyu erzes nekem hogy lesz ido mikor en is egy ronda rancos ven oregasszony leszek es a fiuknak nem kellek majd ok nem bamulnak majd meg csak kirohognek majd mikor ott botorkalok az uttesten a jarokeretemmel:(. Senki se fog jo csajnak nevezni vagy megnezni vagy odajonni hozzam meghivni egy italra vagy gyonyorunek talalni..egy banya leszek nem egy nő és a harmadik 10-es a nőknél már egy vész jelzo azt mutatja hogy mindjart eljon a venseg...pedig fiAtalon annyi kalandon kell atesni meg annyi mindent megakarok tenni meg amig szep vagyok es fiatal..felek hogy gyorsan eltelik az ido..es bar eddig eleg esemenydus eletem volt, felek hogy nem eleg es mire eszbekapok hogy meg tobb kell mar keso..peldaul extrem dolgokat is elkezdtem csinalni mert ha nagyi korban tennem kette torne a csipom...ti is igy vagytok ezzel?:((
2014. júl. 1. 02:14
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Tudod baba, mindegy hogy agyalsz vagy nem ezen, mindenképp ráncos, megöregedett ember leszel egyszer. Ok hogy oda milyen úton mész az nem mindegy. Lehet eseménydús életed addig, lehet unalmasabb de boldog, lehet a kettő egyszerre is... Rajzad múlik, de ne szállj el ennyire magadtól, mert amit most annyira fontosnak vélsz, egyszer megtudod majd kb annyira fontos mint egy kalap szar az ünnepi vacsi mellé az asztalon!
2014. júl. 1. 03:53
 32/38 anonim válasza:
Kedves kérdező. Kérdésed elolvasása után vegyes érzések ragadtak meg. Te azt hiszed hogy 17 év alatt nem történt veled semmi. Ez így van senkivel se történik ilyenkor semmi. Persze a szüleiddel kapcsolatos dolgot nagyon sajnálom. Szóval te most gondolom otthon ülsz élvezed a nyarat és nem csinálsz semmit az ég világon azon kívül, hogy ide leírsz egy röpke gondolatmenetet ami a balatonparton suhant át azon a kis agyadon. Visszatérve aggódsz amiatt hogy 30 évesen megöregszel. Meg ne tuds anyám milyen jó nő a haverjaim mind meg akarják kúrni. 45 éves. De akkor is nem kell aggódnod mert van még időd csinálni a nagy unalmakon kívül mást is. Ne aggódj eljön majd amikor éjjelt nappallá téve tanulnod kell az érettségire...sokan már ilyenkor visszasírják az elmúlt éveket. Oké megvan az érettségi akkor mehet a felvételi. na az már komolyabb dolog. Napjainkba k***a nehéz bekerülni bárhova is ugyhogy vért kell sz**ni mindenért amit majd el akarsz érni.. na akkor majd nem fogsz ennyire unatkozni hogy mekkora baromságokbjussanak az eszedbe...remélem ezt nem gondoltad komolyan. Egyetemi éveid alapján ilyen inteligenciával nem fogsz helyt állni. Ami a kommentjeidet illeti, szerintem szedsz össze magad, mert ennyire nem lehet senki buta rib**c...hihetetlenül nem éltél még eleget ahhoz hogy ezt a kérdést komolyanngondold és értelme legyen a te szádból...
2014. júl. 1. 04:11
 33/38 anonim válasza:
A hibákért elnézést tegnap végig utaztam az országot és azóta nem aludtam :) mielőtt belém köt valaki
2014. júl. 1. 04:14
 34/38 anonim ***** válasza:
adom az elöttem szolót! hihetetlenül buta vagy te lány , és szerintem ő rohad belülről nem a 25 és 27 es
2014. júl. 1. 04:24
 35/38 anonim válasza:

'Olyan dolgokat éltem át amit 100 emberből egy se'

'Én olyan fájdalmakról beszélek mint egy szülő elvesztese.'

Szóval szerinte 100 emberből egy se vesztette még el a szüleit. Mikor is találták fel a halhatatlanságot? Én lemaradtam róla :\

2014. júl. 1. 09:52
 36/38 anonim ***** válasza:
Mondjátok, hogy ez csak kamu, különben letagadom emberi mivoltomat, és reptoidnak állok..:D
2014. júl. 1. 12:22
 37/38 anonim válasza:

Én még csak 14 éves vagyok és én is félek ettől kicsit hogy 40-50 éves koromban mi lesz velem de kitaláltam már hogy addig jól formába hozzam magam meg stb és olyan leszek mint Eszenyi Enikő,Pápai Erika és akkor nagyon király leszek:D

Amúgy bocsi de nagyon nevettem ezen a kérdésen.XDDDDDDDDDDD "ketté törne a csípőm" "ott botorkalok az uttesten a jarokeretemmel"xdd bocsi de biztos vicces vagy ez nagyon király.xdd

14/L

2014. júl. 3. 15:51
 38/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Van hozzád hasonló barátnőm,neked is annyit mondhatok mint neki.

Ha annyi minden jó dolgot élsz át mire 30 leszel,krvára nem fog érdekelni hogy nézel ki,mivel egy boldog ember leszel.

Nagyon felszínesen látod a világot,mondhatni birkamódra követed azt amit diktál a környezeted,azt hiszed hogy a jó külső az élet értelme.Magazinokból állítottad fel az értékrended,az látszik.30 év a vészjelző....tudod mi az igazából?

Egy szám,édeslányom.Nem vészjelző.Mi a frászt gondolsz,a 30at betöltve a nők agya elkezd vörösen villogni és vijjogó hangokat hallatni??? Elég drasztikus elképzelés...oké,a vijjogó hangot énis csinálom mikor be kell mennem suliba de az más.

18L

2014. nov. 17. 00:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!