Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én szenvedek a gondolattó...

Csak én szenvedek a gondolattól hogy egyszer megörekszek majd?

Figyelt kérdés
Most 17 éves vagyok lány, fiatal jó alakú szép arcú. pont ezert fáj belegondolni hogy még kb. 13 évem van úgy élni hogy fiatalnak nevezhessem magam.peldaul a modellek 30 evesen kioregednek a szakmabol hiszen akkor mar a bőruk testfelepitesuk elkezd sorvadni es mindig jon az után pótlás akik szebbek és fiatalabbak... Szornyu erzes nekem hogy lesz ido mikor en is egy ronda rancos ven oregasszony leszek es a fiuknak nem kellek majd ok nem bamulnak majd meg csak kirohognek majd mikor ott botorkalok az uttesten a jarokeretemmel:(. Senki se fog jo csajnak nevezni vagy megnezni vagy odajonni hozzam meghivni egy italra vagy gyonyorunek talalni..egy banya leszek nem egy nő és a harmadik 10-es a nőknél már egy vész jelzo azt mutatja hogy mindjart eljon a venseg...pedig fiAtalon annyi kalandon kell atesni meg annyi mindent megakarok tenni meg amig szep vagyok es fiatal..felek hogy gyorsan eltelik az ido..es bar eddig eleg esemenydus eletem volt, felek hogy nem eleg es mire eszbekapok hogy meg tobb kell mar keso..peldaul extrem dolgokat is elkezdtem csinalni mert ha nagyi korban tennem kette torne a csipom...ti is igy vagytok ezzel?:((
2014. júl. 1. 02:14
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

1. Vigyazz a szadra!!

2. Mint mondtam szörnyű dolgokat éltem át nem kellemetlen vagy bosszantó dolgokat mint pl egy szakitas vagy egy veszekedes. Én olyan fájdalmakról beszélek mint egy szülő elvesztese. Soha nem fogod fel hogy nem kell mindig okoskodni?

2014. júl. 1. 02:49
 22/38 anonim válasza:
100%
Ellenben okoskodni jobb, mint k-val írni a megöregszik szót.
2014. júl. 1. 02:52
 23/38 A kérdező kommentje:
Ne haragugugggy
2014. júl. 1. 02:54
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha ekkora gyökér lányom lenne, én is a Dunának mennék.
2014. júl. 1. 02:59
 25/38 anonim válasza:
Úúúúú, azért ez erős volt, juj!
2014. júl. 1. 03:01
 26/38 anonim ***** válasza:

Nekem tetszett. :D

Gondolj bele, hogy mit szólnak a szeretteid fentről. Letagadnak Isten előtt.

2014. júl. 1. 03:04
 27/38 anonim válasza:

17 elmúltál, és így gondolkozol? Ez gáz.

Mikor leszel hajlandó felnőni? Qrva felszínes vagy.

2014. júl. 1. 03:14
 28/38 anonim válasza:

Pont ezen gondolkodtam a multkor... vajon csak ėn vagyok igy ezzel... de látom nem:)

Ėn is fėlek...

Kb 14 ėves korom ota van ez.

2014. júl. 1. 03:14
 29/38 anonim válasza:
17%

25,27

Undorító emberek vagytok!! Itt szidjátok szegény kérdezőt az inteligencia szintje miatt mikor bennetek sokkal nagyobb dolog hianyzik!! Az emberi empátia megértéd és szeretet..hogy mondhattok ilyet? Az hogy kicsit butuska szerintetek a kérdező nem ok arra hogy ilyen ocsmány undorító dolgokat szólogassatok be neki. Már ha piszkáljátok akkor valami olyanért tegyétek amiről tehet és nem valami olyasmiert ami nem az ő hibája és neki is fáj. Ti belülről rohadtok...és a ti személyiségetek roppant ferde.

2014. júl. 1. 03:15
 30/38 anonim ***** válasza:

Pedig szerintem semmi rosszat nem írtam. :) Csak elgondolkodtató dolgot. A szerettei kedvéért is illik normális emberként viselkedni. (Nagyjából ezt jelenti az írásom.) A stílusom néha ilyen, de azért nem rohadok... :)

A 27-es vagyok.

2014. júl. 1. 03:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!