Csak én szenvedek a gondolattól hogy egyszer megörekszek majd?
Figyelt kérdés
Most 17 éves vagyok lány, fiatal jó alakú szép arcú. pont ezert fáj belegondolni hogy még kb. 13 évem van úgy élni hogy fiatalnak nevezhessem magam.peldaul a modellek 30 evesen kioregednek a szakmabol hiszen akkor mar a bőruk testfelepitesuk elkezd sorvadni es mindig jon az után pótlás akik szebbek és fiatalabbak... Szornyu erzes nekem hogy lesz ido mikor en is egy ronda rancos ven oregasszony leszek es a fiuknak nem kellek majd ok nem bamulnak majd meg csak kirohognek majd mikor ott botorkalok az uttesten a jarokeretemmel:(. Senki se fog jo csajnak nevezni vagy megnezni vagy odajonni hozzam meghivni egy italra vagy gyonyorunek talalni..egy banya leszek nem egy nő és a harmadik 10-es a nőknél már egy vész jelzo azt mutatja hogy mindjart eljon a venseg...pedig fiAtalon annyi kalandon kell atesni meg annyi mindent megakarok tenni meg amig szep vagyok es fiatal..felek hogy gyorsan eltelik az ido..es bar eddig eleg esemenydus eletem volt, felek hogy nem eleg es mire eszbekapok hogy meg tobb kell mar keso..peldaul extrem dolgokat is elkezdtem csinalni mert ha nagyi korban tennem kette torne a csipom...ti is igy vagytok ezzel?:((2014. júl. 1. 02:14
11/38 anonim válasza:
fiatal ronda lány , nem beszélgetünk?:) én most leszólítalak , a belső értékek a fontosak!!!
12/38 anonim válasza:
Nézd, jelenleg a legjobb helyen vagy, hogy elkezd a fiatal, eseménydús kalandos életed.
13/38 A kérdező kommentje:
10 es!!! Te ha lány vagy akkor biztos nem vagy csúnya!! Csak ki kell hoznod magadból a maximumot!! Egy fiatal lány soha se lehet csúnya, ők mind szépek!!:)
Csak fiúk lehetnek rondák, de ők kur vár@
2014. júl. 1. 02:32
14/38 anonim válasza:
ezután a komment után egyáltalán nem sajnállak kérdező
15/38 anonim válasza:
Én eddig is csak az intelligenciahiány miatt sajnáltam.
16/38 anonim válasza:
hallod kérdező ez a baj mai fiatalsággal h ez számít csak h szolízsanak le szép legyek meg csinos meg minden de közbe lélektelen porbafingó senkiháziakvagytok remélem ér valami baleset ahol úgy el csúnyulsz mint az állat és akkor majd meg tanulod értékelni a kisdolgokat az életben ,gondolj bele valaki annak örül h felálhat és elmehet sétálnieggyet , mert már átélte h mien ha nem tud de felépült de sok embernek megy anélkül is hogy valami történjen vele, tanuld meg értékelni az élet szépségeit és ne csak magadalfoglalkozz mert egy emberi 0 vagy jelenleg
17/38 anonim válasza:
Kirúgom alólad a járókeretedet, ha megérem.
18/38 A kérdező kommentje:
Fogalmad sincs hogy kivagyok...semmit se tudsz rólam. Olyan dolgokat éltem át amit 100 emberből egy se..szornyu dolgokon voltam keresztül és az hogy ezt kérdezem nem azt jelenti hogy csak ez fontos, ugyhogy ne okoskodjál ha semmit se tudsz rólam
2014. júl. 1. 02:38
19/38 anonim válasza:
Minden naív pic sa ezt hiszi magárol , hogy olyan dolgokat élt át amit más soha, elemntél a plázába cicanacit venni és nem volt a méretedben?:/ képzeld én meg gyalog bejártam európát
20/38 anonim válasza:
Én ebbe bele sem gondoltam. Úgy tervezem, hogy addigra már lesz egy szerető férjem, akivel komolyan gondoljuk a "jóban, rosszban, egészségben, betegségben" kezdetű fogadalmat, és nem dob csak azért, mert az idő telik. Csakis a férjemnek akarok majd tetszeni, és ki is fogom hozni magamból a kihozhatót. Annyi gyönyörű nő van az idősebbek közül, akik az idő múlásával csak egyre szebbek lesznek. Nagymamakorúak közül pl. ott van Meryl Streep, meg nem mondanád, hogy már 65 éves! Aztán ott van Monica Belucci, ő is 30 éves kora után kezdett el igazán hírnevet szerezni, most 49 éves, és még mindig ugyanúgy néz ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!