Milyen életfilozófiát vallotok? Mennyire igazodtok ahhoz? Miben szeretnétek változni? 20L
Hát ez nagyon összetett dolog és rengeteget lehetne erröl beszélni de én most itt nem akarok sokat irni a lènyeg az hogy szerintem és ezt hangsulyozom hogy szerintem mostanság nem igazán könnyü az embernek olyan élethelyzetet kialakitania ami hozzásegiti
az álmai megvalositásáho. Szerintem most csak csapongani lehet
nincs egy biztos pont sem ezért mindenféle lehetöséget ki kell használni amit csak hoz az élet mindenféle üzleti lehetöséget vagy
munkát én igy vagyok ezzel. Persze nekem is van egy tervem amit majd szeretnék megvalositani de ha azt nézem hogy most hol tartok
ahoz képest akkor elég rossz a helyzet de akkor is muszáj valamit csinálni.
Szia!
Nos kamasz koromban carpe diem volt a filozófia,ez egy picit mostanra is igaz,mert egyszerűen nem tudok jövőt tervezni.Semmire sincs idő,pénz ,folyamatosan próbálok változtatni valamin,hogy jobb munkahelyem legyen,hogy legyek valaki,és hogy jobb ember lehessek,és picit próbálok alapozni is hogy jövőre is gondoljak néha.
Én a Te korodban,nem tudtam hogy mihez kezdjek az életemmel,23-24 voltam mikor minden világossá vált,mikor elkezdtek születni igazi céljaim.
Tudod az az igazság hogy a Te korodban jobban kellett volna gondolnom a jövőmre és nem csak lesz majd valahogy módban éldegélni és csak bulizni,tivornyázni stb :)
VB ? Vinnyogó búzák? :)
Jó a meglátásod,tudod Én is ebben hiszek ,hogy azért történnek velünk rossz dolgok hogy a jókat tudjuk értékelni.Az az ha elzárod magadtól a külvilágtól akkor az égvilágon semmi nem fog történni veled és nem is élsz.
Én is ha elmegyek túrázni akkor azt vallom hogy az a jó ha egy túra változatos,néha kell egy kis küzdelem,de legyen benne egy kis lötyögés is .A nem jó élmény is élmény ,de ilyenkor is érzed hogy legalább csinálsz valamit,hogy legalább élsz.
Na meg gondoljunk bele,milyen lenne ha csak jó dolgok történnének velünk.Azokat természetesnek vennénk és nem tudnánk értékelni az igazi értékeket,és itt jön szóba a budhizmus,mert erről szól ez is.(JIN JANG) Én irigylem a szerzeteseket,a mai világ problémával nem kell küzdeniük,életük maga a kiegyensúlyozottság!
De őrülnék ha egy lakatlan szigeten tudnék családot alapítani.Se közüzemi számlák,se romlott emberek,a saját jólétem csak magamtól függ és a természet kegyességétől.
Amin igazán változtatni kéne szerintem,az az hogy a világot kéne megváltani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!