Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire érdemli meg az a...

Mennyire érdemli meg az a szülő az öregkori gondoskodást, aki a gyermekeit egész életében elhanyagolta és cserbenhagyta?

Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 11:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Válaszolni. Csupán normalis ember nem látogat olyat, aki azt nem érdemli meg.

Na mindegy. A lényeg: amennyiben beperel, meg ítélik neki a rokontartast.

2014. jún. 21. 12:46
 12/14 A kérdező kommentje:
Jól van. Köszönöm! Csak tudod annyi az egész, hogy mi gyerekek ott hagytuk az egész gyerekkorunkat, a kertet, ahol most is kertészkedünk néha, kismacskánk van ott és természetesen az édesanyánk, aki azért megőrizte az igazi lényét és ő szeretetre méltó!
2014. jún. 21. 13:09
 13/14 Enesen89 ***** válasza:
Sztem ha szereted és sajnalod, vagy ha rosszul éreznéd magad, hogyha nem gondoskodnál róla, akkor inkabb gondoskodj. Ha történne vele valami nagyon rosszul éreznéd magad, hogy cserben hagytad. Ha a sérelmek miatt amit okozott neked ugy érzed, hogy nem szereted ugy, vagy nincs sajnálat benned stb. akkor pedig fordulj el tőle. Ezt most ne abban mérd, hogy megérdemli e, hanem az alapján amit belül érzel iránta. Én apámmal vagyok hasonlóan, mint te...
2014. jún. 21. 15:18
 14/14 anonim válasza:
Szerintem megérdemli valamilyen szinten mert életet adott neked... Másrészről meg, azért amiért ő ilyen volt veled, neked még nem kell visszaadnod neki... inkább gondoskodj róla rendesen, és elmondhatod (magadnak) hogy te különb ember lettél, mint ő.... :)
2014. jún. 21. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!