Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire érdemli meg az a...

Mennyire érdemli meg az a szülő az öregkori gondoskodást, aki a gyermekeit egész életében elhanyagolta és cserbenhagyta?

Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 11:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

A törvényhozók ugy gondoljak, hogy amennyiben nem adta örökbe, nem vettek a gyereket hosszú távra átmeneti nevelesbe es nem szünetelt a szuloi felugyeleti joga, illetve nem született ellene jogerős birosagi itelet kiskoru bántalmazása miatt, akkor a gyereket dtisztessegfel felnevelte, igy a gyerek koteles gondoskodni rola.

Konkretan miben nyilvánult meg, hogy elhanyagolt es cserbenhagyott.

2014. jún. 21. 12:20
 2/14 A kérdező kommentje:
Konkrétan gyakorlatilag semmiben. Csupán annyi, hogy engem kiskoromban ütött, ha nem tudtam elszaladni utána pedig elkezdett vedelni és mindent elivott, soha nem volt otthon pénz. És gyakorlatilag most is ez a helyzet. Most már öreg és hitelbe issza a vodkát, megeszi megissza az unokája elől az utolsó falatot és kortyot, pedig van neki nyugdíja.
2014. jún. 21. 12:25
 3/14 anonim ***** válasza:

"megeszi megissza az unokája elől az utolsó falatot és kortyot, pedig van neki nyugdíja"

Nem kell vele élni es akkor nincs is ilyen problema.

Amennyiben a bántalmazás nem bizonyítható, bizony gondolkodnod kell rola - mar ha beperel rokontartas ért.

2014. jún. 21. 12:29
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem élünk vele. Ha néha ott vagyunk, akkor megeszi a gyerek chips-ét és megissza a Fantáját. Ennyi.
2014. jún. 21. 12:32
 5/14 anonim ***** válasza:
Nos, ha neki is vinnél chipset meg Fantat, ha mar meg látogatód, akkor nem ennél, innã meg a gyerekėt.... De azt sem ertem, hogy ha ilyen rossz ember, miért látogatod?
2014. jún. 21. 12:34
 6/14 A kérdező kommentje:
Én nem viszek olyannak se chipset, se semmit, aki Provident-hitelre vedeli a vodkát és nem képes még a saját rezsijét sem fizetni.
2014. jún. 21. 12:38
 7/14 A kérdező kommentje:
A szülői házat és édesanyámat látogatom.
2014. jún. 21. 12:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Akkor viszont ne sertodj meg, ha megeszi a gyerek chipset. Miért látogatod?
2014. jún. 21. 12:39
 9/14 anonim ***** válasza:
A házat látogatni??? Minek? Anyukád meg épp el mehetne hozzad, nem?
2014. jún. 21. 12:40
 10/14 A kérdező kommentje:
Anyukám nehezen jár, ő is idős már. Ne kelljen már mindent megmagyarázni! Kötözködni jöttél vagy válaszolni?
2014. jún. 21. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!