Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehetnék valahogy alacsonyabb?

Lehetnék valahogy alacsonyabb?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és 190 cm. Tökre utálok ilyen magas lenni, nagyon zavar. Nincs valami mód rá hogy alacsonyabb legyek?
2010. jan. 2. 17:24
1 2
 11/14 anonim válasza:

pfff nem para magasnak lenni sztem én 194cm vagyok és csak annyi bajom van vele hogy a multkor is nagy lendülettel lefejeltem a felső ajtófélfát :-D (ki is feküdtem vagy fél percre)

am 15/f

2010. máj. 24. 19:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Azért fiúknál más mint lányoknál... :)
2010. máj. 25. 22:04
 13/14 anonim válasza:
Nem olyan vésszes télleg én spec szeretem a kb velem egymagas nőket mer volt pár jóval alacsonyabb bnőm és necces volt smárhoz másfél percig szögbe tartani a hátamat :D szal ehhez le kell ülni nahszal az a lényeg hogy ismerek még pár(sok) srácot akik hasonlo magas cssajokat szeretik :D
2010. aug. 16. 17:30
 14/14 anonim válasza:
jah elözö voltam
2010. aug. 16. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!