Lehetnék valahogy alacsonyabb?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és 190 cm. Tökre utálok ilyen magas lenni, nagyon zavar. Nincs valami mód rá hogy alacsonyabb legyek?2010. jan. 2. 17:24
11/14 anonim válasza:
pfff nem para magasnak lenni sztem én 194cm vagyok és csak annyi bajom van vele hogy a multkor is nagy lendülettel lefejeltem a felső ajtófélfát :-D (ki is feküdtem vagy fél percre)
am 15/f
12/14 A kérdező kommentje:
Azért fiúknál más mint lányoknál... :)
2010. máj. 25. 22:04
13/14 anonim válasza:
Nem olyan vésszes télleg én spec szeretem a kb velem egymagas nőket mer volt pár jóval alacsonyabb bnőm és necces volt smárhoz másfél percig szögbe tartani a hátamat :D szal ehhez le kell ülni nahszal az a lényeg hogy ismerek még pár(sok) srácot akik hasonlo magas cssajokat szeretik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!