Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehetnék valahogy alacsonyabb?

Lehetnék valahogy alacsonyabb?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és 190 cm. Tökre utálok ilyen magas lenni, nagyon zavar. Nincs valami mód rá hogy alacsonyabb legyek?
2010. jan. 2. 17:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
190 az durva:O amúgy nem hiszem :D
2010. jan. 2. 17:26
 2/14 anonim ***** válasza:

2-ik vagyok. bocs a válaszomért. alacsonyabb nem lehetsz,

szoval ezzel ne is foglalkozz. De inkább használd ki hogy magas vagy, és kezd el kosarazni, vagy bármilyen sportot amiben elöny a magasság.

2010. jan. 2. 17:35
 3/14 anonim ***** válasza:

uhh szegény :(

de tényleg szerintem is használd ki a magasságod és már nem is fog annyira zavarni :)

amúgy nem lehet

2010. jan. 2. 17:39
 4/14 anonim ***** válasza:
szerintem is kezdj kosarazni, vagy valami sportot,ahol a magasság előny. pl.: ilyen még a röplabda, és a kéziben is jól jön a magasság.
2010. jan. 2. 17:39
 5/14 anonim ***** válasza:

Gyerekek itt a következő magasugró olimpiai bajnokunk!

Vékony alkat vagy?Modellkedésre nem gondoltál?Kifutó modellnek szuper lennél:)

2010. jan. 2. 19:33
 6/14 anonim ***** válasza:
adj nekem 20 centit!:) én örülnék neki (akkor legalább megütném a 185-öt és lenne esényem rá hogy modell legyek:) a viccet félretéve örülj neki!!!!!
2010. jan. 2. 23:37
 7/14 anonim ***** válasza:

Lehetsz modell az ügynökségek versengenének érted.Vagy kosarazz.Hidd el megyértem a helyzeted 12 éves vagyok és

169cm én nem utálom ennyire a magasságomat,de azért okoz néhány kellemetlen percet.Csinálj olyan dolgokat amiben a magasság előny.Szia

2010. jan. 3. 11:06
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ :) Kár hogy nem lehetek kisebb :[ De akkor már inkább leszek modell mint kosaras :D
2010. jan. 3. 12:43
 9/14 Zenon ***** válasza:

Ejha! :) Ne akarj alacsonyabb lenni,örülj neki,

hogy ilyen magas vagy!Én fiúként 20 évesen is 173 cm-rel

toporgok,míg az unokatesóm (szintén 20) 14 évesen már

vagy 180 volt..(szóval kis korunkban mindig focizott velem.)

:) Ne akarj más lenni,mint aki vagy.Ez előny,nem hátrány!

2010. jan. 4. 16:18
 10/14 anonim ***** válasza:
Szegénykém neked ez a bajod nekem meg az ellenkezője tul törpi vagyok 14 éves létemre 148cm és néha nagyon zavar ez me mindenki az osztályban magasabb nálam és ezért kissebségi érzetem van..:(:(
2010. jan. 29. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!