Mire nincs időd?
Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 08:10
2/16 anonim válasza:
Most abban a szerencsés helyzetben vagyok,hogy semmivel nem vagyok elmaradva,nem kell sehová rohannom.Mindent meg tudok csinálni időben.
4/16 anonim válasza:
nekem mindenre van időm csak sose használom ki
6/16 anonim válasza:
Általában véve? Pl. sportolni, legalább is olyan formában ahogy én szeretném. Itthon lenne időm tornázgatni, vagy ilyenek, de én konkrétan teniszezni szeretnék megtanulni, vagy úszni eljárni, de ezekre most nincs időm, mondjuk pénzem sem.
A másik, jogsit szerezni, erre szintén se időm, se pénzem.
22/L
7/16 anonim válasza:
"nekem mindenre van időm csak sose használom ki"
dettó...
8/16 anonim válasza:
mindenre lenne időm amit meg kellene csinálnom, de mindég azt csinálom amit szeretnék
9/16 anonim válasza:
Nincs időm nyelvet tanulni, mert sajnos többre tartom a szórakozást a tanulásnál.
Nincs időm rendet rakni, mert inkább olvasok.
Volt úgy, hogy nem volt időm ebédelni, mert a tanár engedett ki.
10/16 anonim válasza:
Szeretnék megtanulni hangszeren játszani, az úszás és a tánc mellett valami másik sportot is űzni, vagy 100 könyvet, amik megvannak itthon csak még nem olvastam, kiolvasni, rendetrakni, rajzolni, festeni vagy bármi mást alkotni, a tanfolyamra amire járok, azon kívül még kinéztem 35-öt, körbeutazni a földet 3x is, mindenhova eljutni, mindent kipóbálni, megkóstolni, megtapasztalni, a sulit kitűnőre elvégezni, ehhez itthon kéne rengeteget tanulni, továbbtanulni, lenyelvizsgázni, utánna 20 nyelven megtanulni, barátokkal lenni többet és kipihenni magamat, napi 10 órát aludni. Egyszerűen mindent szeretnék, sok álmom van, de ezek közül nem valósul meg jó sok, mert pénzt is összegyűjteni egy idő, és utánna mindent megycsinálni is annyi, hogy 4 élet is kevés lenne rá. Szóval sok mindenre nincs időm sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!