Milyen ételeket szoktál csinálni amit előre megcsinálsz és lefagyasztod, olyan időkre amikor nincs időd fözni csak kiveszed a fagyibol és kész?
Figyelt kérdés
Én szoktam külön rántotthúsnakvaló húst venni, nem is keveset. elszeleteltetem még a boltban, és itthon mielőtt betenném a fagyasztóba, kikloffolom, bepanirozom és ugy teszem be a fagyasztóba, 1 sor hús, 1 sor zsírpapír....
és igy nem ragad össze, és ha nincs időm nemkell kloffolgatni hanem csak kiveszem megsütöm és kész, még is eredeti húst eszünk nem fasírtot.van más ötletetek?
2009. szept. 28. 17:27
1/6 anonim válasza:
Én húslevest szoktam fagyasztani van hogy a kenyeret is a házi tejet, ha látom hogy nem fog elfogyni, de fagyasztottam már megmaradt spagetti öntetet a hússal együtt, így a húst még nem próbáltam de jó ötlet köszi.
2/6 anonim válasza:
Babgulyást,különböző pörkölteket.
3/6 anonim válasza:
paradicsomos gombóc, tartós kenyér [csak felengedés után azonnal fel kell használni], néha főzelékek [zöldbab, borsó]
4/6 anonim válasza:
mi lecsót szoktunk jó sokat lefagyasztani,majd kis darabokban néha-néha kifőzni
5/6 anonim válasza:
Kenyér, -mindig van a fagyasztóban- töltött paprika, töltött- vagy székelykáposzta, Jókai bableves, pörkölt, gulyás, frankfurti leves, ... szóval bármit ami tűri a fagyasztást és nem fogy el 2 evés után. Ezen kívül van még szeletelt csirkemell és kockázott sonka, amiből 10-20 perc alatt össze lehet ütni egy natúr szeletet, vagy sonkás tésztát.
6/6 anonim válasza:
levest a gyereknek..nagy adagban főzünk pl:marha pörköltet az szoktam még kiadagolni és az jó pl:gulyásleveshez is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!