Én gombás rántottát szktam csinálni, a végén reszelek rá trapi sajtot, ubival isteni! Ja és még majonézt is teszek rá!
2010. ápr. 8. 16:21
2/12 anonim válasza:
sütök sült krumplit és olvasztok rá lapkasajtot,vagy melegszendvicset csinálok . (:
2010. ápr. 8. 16:23
3/12 anonim válasza:
Mindig nagyobb adagot főzök,ha van időm és lefagyasztom.Ha nincs időm főzni,akkor egyszerűen kimelegítem.Nagyon sok időt megspórolok vele.De egy paprikáskrumpli,vagy kolbászostarhonya,rizses hús is kevés időt vesz igénybe.
Sütök ki a boltban kapható gyorsfagyasztott valamit(pl. pulykamell) és csinálok hozzá rizst, vagy sütök hozzá ugyancsak gyorsfagyasztott krumplit.
De leginkább nekem is szokott lenni a fagyóban már korábban megfőzött és lefagyasztott kajám.
2010. ápr. 8. 17:27
7/12 anonim válasza:
Főtt tészta kefirrel.
2010. ápr. 8. 17:29
8/12 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, de amikor tényleg egy perc is sok kaját készíteni, akkor én előveszem szépen a kenyeret és megcsinálom szendvicsnek, melegszendvicsnek.
Én olyankor nem tudok neki állni tésztát főzni, nekem arra kell fél óra. De ha a fél órás kajákra gondolsz, akkor mindenféle tészta, mert annyi idő alatt megfő amennyi alatt megcsinálom a szószt ami akkor tejszínes-tejföl alapú vagy paradicsom alapú. Ilyen kaja még a tejberizs-tejbegríz, krumplipüré sült virslivel-kolbásszal, tojás rántottának vagy tükör tojásnak, de még egy salátát is össze lehet dobni fél óra alatt.
2010. ápr. 8. 17:33
9/12 anonim válasza:
sajtos-tejfölös tészta esetleg egy kis tepertővel
2010. ápr. 8. 17:34
10/12 anonim válasza:
Szusit. Mivel egy adaghoz nem kell sok rizs, az hamar megfő. Addig összevágok pl. uborkát, salátát, surimit és japán omlettet, vagy akár gombát, ha van. Mikor kész a rizs, gyorsan összetekerem, felvágom, és már kész is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!