Milyen kaját tudnék készíteni sertésből, ha nincs itthon se krumpli, se rizs?
csinálj egy jó csilis babot. ha van kedved ledarálod a húst, de, egy jó pörköltalapra feltéve apró kockákban is mehet.jó testes szaftot csinálj egy jó fej hagymából, arra rá a husi, fehéredésig pirítani. utána pirospaprika
és apránként vízzel pótolva puhára főzni.ha puha a husi, akkor bele a konzervbab, egy kis kukorica, paradicsompüré,
hogy egy jó sűrű egyvalag legyen.
csípőspaprika ízlés szerint.puha kenyérrel isteni, de, ha kevés, főzz egy kis tésztát pótlásnak mellé.
a paradicsomot lehet egy kis cukorral szelidíteni, de csak egy csipettel, hogy ne legyen savanyú.
paradicsomkonzerv+kukorica+bab+tészta-addig a sertéshúst felkockázod és steflonba megpiritod
húst felkockázod, teflonba megsütöd majd hozzáadod a babot, kukoricát éa végén összekevered a pkonzervvel, főzöl hozzá tésztát
babfőzelék sertéspörkölttel
vagy simán csinálj borsostokányt tésztával. a pörkölttől annyiban kölönbözik, hogy csíkokra vágjuk a húst és nem pirospaprikázzuk. jó borsosan, fokhagymásan, majorannásan
tésztával is nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!