Segítség! Éhes vagyok, de nem kívánok úgy semmi kaját, nincs ötletem, mit dobhatnék össze gyorsan. Ötlet?
Figyelt kérdés
Minden van itthon, ami egy átlagos háztartásban, az a lényeg, hogy hús ne legyen benne, nincs kiolvasztva, meg lehetőleg ne tészta, már rosszul vagyok a szénhidráttól:D2010. jún. 29. 16:13
2/7 Beatrix17 válasza:
Nyalj sót,attól megszomjazol,és el is telsz a folyadékkal...
4/7 anonim válasza:
Nyalj sót...,hatalmas!!:XD:XD
Egy jó,könnyű paradicsomos spagettit!pár szem pari hájját lehúzod,fokhagymát olajon megfutatsz bele a felvágott pari,és nagylángon kevergeted pár percetm,hogy mártásszerű legyen..,mehet hozzá 1 kis paripűré,2-3dl viz,fűszerek,citromlé,egyet rottyan és kész!Spagettit kifőzni,és kész az isteni,paradicsomos spagetti!
5/7 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok, köszi:) spenót lesz szerintem
annyira nincs ötletem mostanában, egyszerűen SEMMIT nem kívánok..
2010. jún. 29. 16:31
6/7 anonim válasza:
Ilyen melegben nem kiván az ember semmit enni,sztem sokan vannak igy ezzel...,a spenótot azt szeretem,de macerásabb elkésziteni,mint amit irtam spagettit!Főleg ha nem mélyhűtött..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!