Legyszi irjatok valami nagyon egyszerü, es hamar kesz van, recepteket, amit gyorsan megtudnek csinalni kajat? Nincs kedvem sokaig kinlodni vele ahhoz nagyon faradt vagyok.
Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 21:17
1/10 anonim válasza:
Főzz tésztát! Amíg forr a víz:
pici oliván vagy sima olajon futtassál bármilyen sonkát/szalonnát, akármit, apróra vágva. Ha kész, tegyél hozzá kis bazsalikomot, anélkül is jó. Fogj egy tojássárgáját, verd fel, sózd meg icipicit. Keverd a tojássárgát a forró tésztához, öntsd rá a pirított husikat és szórj rá kis sajtot. Kész a carbonara spagetti.
2/10 anonim válasza:
Tejbedara! Gondolom nem kell leírnom hogy készül :)
3/10 anonim válasza:
Első vagyok.
Verzó II:
A pirított sonkákra szórj lisztet, öntsd fel kevés tejjel, keverjed simára, szórj bele pár marék zöldborsót, habard tejföllel-tejszínnel, ami van. Egyet forr és mehet a tésztára reszelt sajttal.
Én ezeket szoktam, ha hulla vagyok- ebből a párom is tudja, hogy ájulni készülök.
Vagy: virsli. Tojásrántotta. Tojáspörkölt.
5/10 anonim válasza:
Ha van otthon tojas, akkor sussel tojast. Pirits kenyeret hozza. Ez kb. 4 perces melo.
8/10 anonim válasza:
Bundás kenyér sajttal, tejföllel vagy pirosarannyal vagy csak simán, meleg szenya, virsli mustárral. Most ennyi jutott eszembe.
9/10 A kérdező kommentje:
koszi szepen:) megyek csinalok bundas kenyeret !
2009. jan. 23. 22:10
10/10 anonim válasza:
Örülök hogy jó ötletet adtam és segíthettem. Jó étvágyat hozzá. És gondolj rám amikor eszed mert én sajnos nem ehetek még egy jó ideig:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!