Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az rosszabb a fiataloknak, ha...

Vad-Ász kérdése:

Az rosszabb a fiataloknak, ha szóban bántják őket (piszkálódás, gúnyolódás, ok nélküli baxogatás) --- és nem testileg (verekedés) _?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményekre.

2014. máj. 29. 16:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát persze...!
2014. jún. 3. 19:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem, nem veled van a baj, egyszerüen vannak ilyen emberek, akik élvezik a másik vérét szivni! Mindig el kell gondolkodni azon, miért csinálják: mert önbizalmat ad nekik, mert élvezik kimondani ugyanazt, amivel őket sértették valaha, mert problémáik vannak..., mert féltkenyek, irigyek akár!

Külön pszichológiájuk van. :D

Ne hibáztasd magad mindenért! Azért gondolkozz el, hogy te miben járultál hozzá a dologhoz, bár nem hiszem, hogy sokban.

2014. jún. 7. 09:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Valóban a testi fájdalomnál a lelki fájdalmat nehezebb elviselni.

Magyarországon még nincs jogi gyakorlat rá,de Amerikában büntetik a lelki terrorizálást.

Sajnos akármilyen gonosz is velünk valaki rajtunk kívül nincs más aki helyettünk

kezelje,feldolgozza ,a stressz helyzeteket,embereket,konfliktusokat – és itt van a lényeg !!!

Leggyakrabban a közvetlen környezetünkben lévő családtagok,barátok,rokonok tudnak a legjobban megbántani.De ezért is mondják a családtagokat nem,de a barátokat mi magunk. válogathatjuk meg.

Vannak azok a típusok akik,szeretik a környezetükben lévő összes embert kritizálni,ledegradálni,mert azt hiszik Ők ettől többek lesznek-de ez nem így van.

Muszáj erősnek lenni ,szülő-gyerek kapcsolatban annyit tudunk tenni ,hogy amíg a szülő fizeti a tanulást azt ki kell használni. Minél jobban tanul valaki annál nagyobb és jobb munkalehetőségek vannak. A több pénz anyagi függetlenséget jelent.

Meg kell erősíteni az önbecsülésünket,lelkileg,szellemileg magunkat. Te soha nem az vagy, amilyennek egy rosszindulatú ember beakar állítani,hanem amilyennek Te önmagadat felépíted lelkileg,szellemileg.

Örök törvény,ha valaki negatív érzésekkel,gondolatokkal van más iránt ,azzal csak saját magának ár nem a másiknak. Hiszen mint a bumeráng önmagához tér vissza az energia!

Persze ez akkor igaz ,ha nem állsz a bumeráng útjába kezeled,kitérsz,nem mész bele a vitába !

Van kiszolgáltatott helyzet,mondjuk ha a munkaadónk terrorizál.

Pl .

-Az ügyvezető nő igen utálatos volt velem,semmi nem volt neki jó.

Odafigyeltem és hibátlanul kezdtem dolgozni. Amikor úgy nézett ki,mint a bazári majom elkezdtem dícsérni.Azán amikorra normalizálódott a helyzet,addigra már szerencsére lett új munkám,ahol szuper jól érzem azóta is magam .

Amúgy az én tapasztalatom, aki utálatos volt velem az valójában valamit irigyelt bennem.

2014. júl. 14. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!