Melyik fáj jobban?
Valaki b*sztat valakit, kibeszéli, etc. lehet azért, mert annak, akit csesztet, a válaszát/véleményét szeretné őróla.
Szóval: ha teljesen levegőbe vesszük, le se sz*rjuk, vagy ha nagyon durván megsértjük és csak utána nem veszi figyelembe az ember?
Vegyünk egy egyszerű példát.
Te vagy a "szenvedő" fél. Szenvedsz, mert egy szintén szenvedő személy téged úgymond zaklat. Ha Te ezen változtatni akarsz, az a Helyes út. Azonban Te egy újabb forrást akarsz fakasztani - de ezzel nem apad el a víz, inkább még nagyobb lesz a fulladás veszélye. Magyarán, ne fájdalmat akarj okozni, hanem belső békét teremts. Ne azon agyalj, vajon mivel bánthatsz TE IS, hanem TE mit adhatsz, min változtathatsz, hogy Jó legyen.
Istenem, ez a "lelki-béke" meg a társai. :DDDDDD
Én teljesen ki vagyok békülve magammal és a környezetemmel, de nem ez volt a kérdés. Arra még mindig nem kaptam választ. Nem kioktatást kértem, hanem egy szimpla választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!