Melyik fáj jobban?

Figyelt kérdés

Valaki b*sztat valakit, kibeszéli, etc. lehet azért, mert annak, akit csesztet, a válaszát/véleményét szeretné őróla.

Szóval: ha teljesen levegőbe vesszük, le se sz*rjuk, vagy ha nagyon durván megsértjük és csak utána nem veszi figyelembe az ember?

2012. máj. 7. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Vegyünk egy egyszerű példát.

Te vagy a "szenvedő" fél. Szenvedsz, mert egy szintén szenvedő személy téged úgymond zaklat. Ha Te ezen változtatni akarsz, az a Helyes út. Azonban Te egy újabb forrást akarsz fakasztani - de ezzel nem apad el a víz, inkább még nagyobb lesz a fulladás veszélye. Magyarán, ne fájdalmat akarj okozni, hanem belső békét teremts. Ne azon agyalj, vajon mivel bánthatsz TE IS, hanem TE mit adhatsz, min változtathatsz, hogy Jó legyen.

2012. máj. 7. 17:16
 2/3 A kérdező kommentje:

Istenem, ez a "lelki-béke" meg a társai. :DDDDDD

Én teljesen ki vagyok békülve magammal és a környezetemmel, de nem ez volt a kérdés. Arra még mindig nem kaptam választ. Nem kioktatást kértem, hanem egy szimpla választ.

2012. máj. 8. 19:50
 3/3 A kérdező kommentje:
És ne akard nekem bemagyarázni, hogy nekem kéne jót tennem azokkal, akik szemetek velem. Ennyire azért ne legyél naiv se hülye.
2012. máj. 8. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!