Hogyan kezeljem a gúnyolódó megjegyzéseket?
Eléggé heges az arcom és pattanásos hormonális okokból. Igazából már mindent kipróbáltam rendszeresen járok bőrgyógyászhoz és kozmetikushoz is. Néha van javulás, de a probléma újra újra visszatér. A környezetemben sokan bántanak megjegyzéseket tesznek rám. Akár idegen emberek is és kigúnyolnak a hátam mögött az utcán vagy a buszon persze úgy, hogy hallom. Hogyan kezeljem ezt? Teljesen kivagyok. Amikor éppen sikerül egy kis önbizalmat táplálnom magamba valaki másnap tuti összezúzza. Anyukám azt mondja probáljak a megjegyzéseken felülemelkedni. De nem megy. :(
20/Lány
szia :)
Kedves kérdező, továbbra is járj renszeresen bőrgyógyászhoz, használj alapozót, púdert ez kicsit fed, de csak akkor ha téged is zavar, elhiszem hogy fájnak a gúnyolódások. De ne foglalkozz vele, vannak olyan emberek akik szeretnek így, akik nyíltan beszólnak azoknak pedig mondd meg, hogy szánalmas hogy csak így találnak fogást rajtad, vagy csak mosolyogj a képükbe. Erősnek kell lenni. az élet nehéz, sokan akarnak hátba támadni, meggyengíteni, de csak menj tovább egyenesen, és kész :)
Szia!
Melléd egy olyan ember kéne mint Én!
Mármint úgy értem ha mellettem lennél a buszon és valaki hangos megjegyzést tenne rád a bőrproblémád miatt azt alaposan elküldeném egy melegebb helyre és ha kell fel is pofoznám.de egy biztos!SZÓ NÉLKÜL NEM HAGYNÁM A DOLGOT!!!
de ha egyedül vagy és nincs a közeledben egy hozzám hasonló gondolkodású ember akkor vagy szólj vissza bzd meg az any..d vagy csak mondj neki annyit hogy sggfej.Az ilyen emberek tényleg szánalmasak akik ilyennel gúnyolódnak,mert ez nem érett viselkedésre vall.
Mivel péniszem van így többet nem tudok tanácsolni még hogy csak annyi hogy menj el egy alergia vizsgálatra is meg Én még egy természet gyógyászt is kipróbálnék nem azt a sámánfajtát aki kézrátételle fogdossa a csajok cicijeit,hanem aki természetes gyógynövényekből tudna esetleg valami orvosságot.
Az önbizalmad ne hagyd elvészni!!! 20 éves vagy nemhinném hogy sokkáig tartana a dolog amúgy!
Szia!Kitartás!!!
Minden jÓt!
helló
mond meg nekik hogy nekik a gyerekük útódjaik lehetnek ilyenek és ne csúfoljanak.nekem is tele van az arcomés énse tudok mit mondani én hagyom hagy csúfoljanaak majd valami baja lessz aztán neki vagy neki is megjellenek.
Első vagyok
Mi lenne ha elmennél pszichológushoz? Ő biztosan tudna segíteni hogy kezeld ezt.
Utolsó válaszadó: írta a kérdező hogy nem haszánlhat púdert, alapozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!