Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kezdjek a bátyámmal?

Mit kezdjek a bátyámmal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Folyton piszkálódik, de a durvább fajta.

Szóval pl. régebben egyszer valamit kerestem a szobámban fél méteres körzetében és ez nem tetszett neki vagy zavarta nem tudom és úgy ellökött, hogy a kezemen egy 5 centis púp keletkezett. Akármikor felhoztam neki, tagadta. Ő bezzeg a régi sérelmeit simán felhozza, mert van rá "bizonyítéka".

Amikor kiiratkoztam az iskolából (középiskola) megjelent másnak a kocsijában és követett. Csak később vettem észre, akkor odafordultam és finoman fogalmazva összepisálta magát. El is húzott a p*csába... amikor hazajött, megkérdeztem, ezt mire véljem? Azt mondta mit? Mondom, hogy ott volt, amikor SOSEM jár arra, a munkahelye máshol van, és elvileg Győrben kellett volna lennie pont aznap. Azt mondta nem tudja, miről beszélek. Oké mondom, játszhatjuk ezt így is. Azt mondta, amikor bekerültem, hogy ismer valakit onnan, BOGARAT ÜLTETETT A FÜLEMBE. Aztán azt, hogy senkit, nem tudja, honnan vehettem ilyen hülyeséget. Most meg itt van: mégis ismert valakit, máskülönben k*rvára nem tudta volna, mikor és hova kell jönnie. (akkor mentem el, amikor senki sem volt itthon, szóval nem innen szóltak és nem is tudtak róla hova megyek)

Azóta olyan megjegyzéseket tesz kedvétől függően random, hogy "mindenedet elvesztetted", "meglátod majd, mi lesz veled", "addig csináld, amíg tudod". Ilyen és ehhez hasonló f*szságokat ereszt el random. Elég érdekes, mit ne mondjak.

A szüleimnek szóltam, de azt mondták baromság :DDDDD

Vele nem tudok mit kezdeni, éjjellátó kamera meg diktafon lehet megoldás, de ez az egyetlen?

Aki volt már hasonló helyzetben, az írhatna.

Ja és semmi bajom, csak páran látják így, szóval az sem játszik, hogy "vigyázna" rám, meg nem szeretné, hogy bajom legyen.

Nemsokára dolgozni fogok, és rögtön elkezdett emberibb lenni velem, hátha megmondom, hol lesz a munkahelyem. Mondom neki, arra várhat. Erre azt mondja "nembaj, majd egyik reggel követünk" :DDDDD "Vagy csak felbontjuk az egyik leveledet és ott úgyis megtudjuk"

Mondom tőlem... akár ki is nyalhatja a s*ggemből a sz*rt.

De értitek, és ez megcsinálja, mert szegény elmebeteg vagy nem tudom valami sérült az agyában. De és nem sajnálom miatta, csak zavaró és egyre kevésbé tűrhető.

Ja a legjobbat még nem is említettem: ha megtudja, hol dolgozom, pszichopata senkiket, akiknek mind1 hol vannak csak éljék az életüket, rám akar küldeni, hogy "megismerkedjenek velem". Pontosabban azt mondta, hogy én "ismerkedjek meg velük"... nem tudom mi célja van mindezzel, de SOSEM fogom megtudni, bármit mondhat... csak azt kérdem

mit

tegyek

vele?

Mert ez már minden határon túlmegy, kezelhetetlen... vagy ki akar készíteni idegileg, vagy elmebeteg szegény.

2012. júl. 21. 11:43
 1/4 A kérdező kommentje:
Semmi pszichés bajom nincs, mielőtt bárki erre gondolna az egészből. Csupán már kezd túlmenni a határon és azért sikerült ilyen hosszúra.
2012. júl. 21. 11:46
 2/4 A kérdező kommentje:

És gyakorlatilag magamon kívül senkire sem számíthatok az ügyben, szóval teljesen tanácstalan vagyok.

Nekem csak 1 ötletem van, de az végleges megoldás és nincs visszaút.

2012. júl. 21. 11:47
 3/4 x) ***** válasza:
Ha jól emlékszem pár hónapja is feltetted ezt a kérdést tehát a helyzet nem sokat javult. Sajnálom de nem sokat lehet tenni a bátyáddal. Pszichológus kéne neki, de gondolom azt nem te fogod intézni. :/
2012. júl. 21. 13:13
 4/4 anonim ***** válasza:
költözz el, zárd kulcsra mindig az ajtót aztán kész szard le, ha nagyon zavar meg teljesen legyél vele közömbös, ne is találkozz vele :D
2012. júl. 21. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!