Most mihez kezdjek az életemmel?
Márciusban szakítottam a barátommal (hál Istennek, mert egy szemét volt). Utána minden jobb lett. Újra elkezdtem társaságba járni, barátaimmal többet találkoztam. Annyira, hogy legjobb barátok lettünk ismét. 4 hónapig a legszebb volt minden. Mindent együtt csináltunk. DE!! 4 nappal ezelőtt kiderültek dolgok. Bevittem a társaságba egy embert, akit 5 éve ismerek, és jóba lett az én baráti társaságommal. Ami okés is lenne, nem vagyok féltékeny rá. Csakhogy besarazott előttük, eljátszotta, hogy én mindenben rosszabb vagyok, hisztis, szemét, stb. És csütörtökön nagyon összevesztem mindenkivel a társaságból. Igaz, hogy én is vágtam hozzájuk undorító dolgokat, de idegességemben, kínomban már nem tudtam mit csinálni. Utána közölték velem, hogy egyikőjüket se keressem soha többet és milyen undorító ember is vagyok én. Én próbáltam elmagyarázni, hogy nem igaz, amit ez a "behozott" emberke mondogat rólam, de nem hisznek nekem. Nagyon fáj.... Nagyon-nagyon-nagyon. Nélkülük nem élek. Írtam nekik levelet, amolyan búcsúzásként. Tudom, hogyha így el tudtak hagyni, engem, akit több éve ismernek, ellenben a negyedik emberkével, akit 4 hónapja....akkor nem érdemes foglalkoznom ezzel, de MÉGIS! megőrülök a fájdalomtól.
Mit kezdjek most magammal? Tényleg én lennék a szemét? Mindössze annyi a bűnöm, hogy néha tényleg sértődékeny vagyok, de ezt azelőtt is tudták, mielőtt a negyedik "barát" megérkezett volna....
Ja és még egy talán fontos infó: én lány vagyok, ők fiúk....
20/L
A viselkedésed nem volt megfelelő, de ezt valószínűleg te is tudod.
Az viszont igaz, hogy a barátoknak a hozzáállása sem volt megfelelő, feltéve, hogy az első durva vitátok volt. Ha belőlük is az indulat beszélt akkor viszont érdemes megpróbálni ezt az ügyet elintézni.
Igen, csakhogy!!!!
Én elismertem, hogy nem volt megfelelő. Írtam nekik verset, szívhez szóló levelet, facen levelet, felhívtam őket.... ennél többször bocsánatot kérni már nem igazán hiszem, hogy fogok. Ez már megalázó nekem.
És merthogy: Ők elhagytak már egyszer, mert ketten a fiúk közül belém szerettek és közölték, hogy ne barátkozzunk! Fájt nagyon, de azt mondtam, hátha elmúlik visszatérnek hozzám. 2 nap múlva ( KÉT NAP!!!) előkerültek, örültem, mint majom a farkának, de azért haragudtam is. Mert tudták, hogy úgy hagynak ott, hogy más barátom nem nagyon van. Elintézték EGY, mondom EGY! bocsánatkéréssel!!!!!! És akkor én elfogadtam.
Ők egy apró botlásért úgy megköveznek és KONKRÉTAN ELVÁRJÁK, hogy csússzak a földön, csupán azért, mert megsértődtem????
És hiába írok nekik, az egyik nem válaszol, a másik válaszol, de azt írta: majd meglátom, próbálkozz még.
Én meg tudok róla olyan dolgot, ami kicsit más, mint egy megsértődés, mégse fordultam el tőle....
Elegem van.
Tudom még fiatal vagyok. És törekedni is fogok az új barátok szerzésére. Nekem ilyenek nem kellenek..
Köszönöm a kommenteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!