Undorodom a testemtől, miért taszít ennyire? Mit kezdjek ezzel az érzéssel? 20+/L
A pasik más szemmel néznek rád mint te magad. Még az is lehet hogy bomba csaj vagy, csak te képzeled magad rondának.
Hogy mit kezdj ezzel?
Mint írtad edzel és vékony vagy, szóval nagy gond nem lehet. Próbálj magadból kicsikarni több önbizalmat. Az arcodon meg amúgy sem tudsz változtatni akár mennyire szeretnél. Fogadd el magad!
Végül is megértem, hogy nem tudsz az érzéseiden változtatni, ez nekem se megy. Én is örülnék neki ha jobban néznék ki meg minden, de ez nem kívánság műsor, olyan testben kell élned amilyenben vagy és kész. Muszáj pozitív irányban változnod lelkileg, mert gondolom nem akarod magad életed végéig így érezni ?!
"Valószínű egyedül élem le az életem."
Én is így érzem, ezzel nem vagy egyedül, bár én nem a testem miatt, de úgy vagyok vele, hogy az élet biztos nem ilyen sorsot tartogat nekem. Fő az optimizmus :)
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!