Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, ha valamit...

Miért van az, ha valamit elhatározok sosem sikerül?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy elképzeltem 6.-ba ahogy egy rendes iskolába járok és persze a legnagyobb szarkupacot választottam.

Most elhatároztam, hogy mit mikor, hogy fogok tanulni és milyen munkám lesz. Tuti nem fog sikerülni.

Miért van ez?

Pedig tök reális dolgokat szeretnék csak, semmi luxus lehetetlen dolog.. Mégsem fognak sikerülni.

2009. dec. 27. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
inkább gondolkozz ne elhatározd sokkal jobb lesz
2009. dec. 27. 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez természetes, ilyen az élet. Mindenki szokot így érezni.
2009. dec. 27. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:
ne tervezgess. Hagyj mindent. Jelenre gondolj. Aztán majd alakul.. :D ha tervezel akkor az télleg nem lesz úgy. Én is így voltam. De nem tervezek és tökjól alakulnak a dolgok :D
2009. dec. 27. 19:40
 4/7 A kérdező kommentje:

Persze úgy is lehetne élni, hogy szarni a világba, de ez nem én vagyok. Én már amióta eszemet tudom ilyen voltam.

Szerintem a hiten van a hangsúly.

Lehet most azt mondjátok rám, hogy vad barom vagyok, de ahányszor végig hallgatod egy énekes vagy egy színész riportját, hogy miért ezt választotta azt mondják, hogy kis koruk óta tudták mik lesznek és tettek érte, hogy így legyen. Mert hittek benne, hogy sikerülni fog. Számomra inkább ez a hit dolog nem megy. Hogy higgyek bármiben is, amikor megjósolhatatlan a jövő. Tervezgetni, gondolkodni lehet rajta, de nincs értelme. Bennem ez van és nem tudom, hogy alakítsam át pozitív gondolatokra, mert lehet úgy sikerülne. De ez szinte lehetetlen.

Akkor úgy kérdezem:

Hogy higgyek magamban a terveim elérésére??????

2009. dec. 27. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:

"Tuti nem fog sikerülni" ... tudom, hogy sablon és biztos már ezerszer hallottad de ez igy van: ha igy állsz hozzá nem is fog. És ha máshogy hogyan állsz hozzá se biztos hogy 1hét alatt megváltozik az életed. Kitartás, türelem, hit. Nehéz dolgok. Tanulni kell őket.

Elképzelni meg elhatározni kevés (legalábbis az én tapasztalataim ezt mutatják) . Akarani kell és küzdeni. Testestül lelkestül. Rohadt nehéz... de megéri.

és sok rossz után sok jó jön.fogd fel ugy a rossz a dolgokat, hogy : ezeken kell átverekednem magam és ezeket kell megoldanom ahhoz, hogy fejlödhessek, tanulhassak és boldog legyek.

Tudom sok összevisszaságot irtam de azért remélem tudtam picit segíteni.Sok szerencsét=)

2009. dec. 27. 23:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, és eljutottam oda, hogy már sz*rom le az egészet, úgyse lesz belőle semmi.

Te még próbálj segíteni magadon. Nehéz. Nagyon. (Én próbáltam, és fel is adtam).

Sok szerencsét.

2009. dec. 28. 13:30
 7/7 anonim ***** válasza:
természetesen a hit is fontos, de ha kitűzöl magad elé egy célt és azt követet és küzdesz érte akkor nagyobb az esély rá, hogy sikerül... van aki nem dolgozik meg eléggé az életéért hisz " az élet egy nagy munka!" de ha eléggé küzdesz és harcolsz akkor biztos lehetsz benne, hogy sikerül :)
2009. dec. 28. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!