Hogyan mondjam el az embereknek, hogy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy elfogadnának, mert az egész családom jófej és a barátaim is. Mind1, nem is ez a kérdés :D Tudniillik, hogy egy elég nevetséges személyiség vagyok aki imádja szórakoztatni az embereket és akit elég nehéz zavarba hozni. Hogyan mondhatom el viccesen az ismerőseimnek, hogy meleg vagyok? Nem akarok nyálas lenni, hogy, ""Jaj anya, annyira szeretlek és tudnod kell, hogy elmondtam még mindig ugyanaz az ember vagyok, mint aki öt perccel ezelőtt."" mert már ahogy leírtam hánynom kellett. Milyen ötleteitek vannak, hogy el tudjam nekik mondani nevetségesen, de azért némi komolysággal? Előre is köszönöm :D 15/f2014. ápr. 17. 21:05
41/48 anonim válasza:
"Tudhatod tőlem az első 100 prímszámot..."
Azt tőlem is, csak utána kell néznem. :-)
Nem 1-től 100-ig akartad írni?
42/48 A kérdező kommentje:
Nem kötekedni akarok, de nem tök mindegy? :D Azért írtam az első százat, mert az több, mint... (és itt abbahagyom, mert rájöttem, hogy mire értetted) Igazad van, elnézést kérek, lendületből írtam :D Elég nehéz lenne felsorolni az első száz prímszámot :DDD
2014. ápr. 22. 18:48
43/48 anonim válasza:
Ugy van, add meg nekiii:D
Eskü kéne abból egy filmet csinálni,hogy a pasi, aki nagyban ítéli a melegeket, egyszer csak arra ébred, hogy rossz fele mered a nemi szerve... Show time,bébi!B-)
Nahh. Félre a beteg ènemmel.
Örülök, h ilyen jól fogatták a családtagjaid ^^
Sok sikert a továbbiakhoz is, majd ha eszedbe jut ez a gyakoris társaság, akkor informálj a fejleményekről. Ne felejtsd, honnan gyütté, ifjú padavan.:DD
44/48 A kérdező kommentje:
Rendben mester.
2014. ápr. 23. 17:53
45/48 anonim válasza:
Nem bonyolult:
Figyelj anyu!
Meleg vagyok.
Mit kell ezen gondolkodni?
46/48 A kérdező kommentje:
Nem kell rajta gondolkodni. Ötletekre voltam kíváncsi, mert ugyebár a "Figyelj anyu, meleg vagyok" egy ici-picit klisé. Gondoltam, hogy lesznek ötletesek, és a legtöbb az is lett.
2014. ápr. 24. 14:05
47/48 anonim válasza:
- Anyu, te tudsz szerelmes lenni lányba?
- Nem.
- Hát én se . :D
48/48 A kérdező kommentje:
Na ez jó :DDD Kár, hogy már elmondtam, ezt használtam volna :DDD Majd a barátaimnál :DD
2014. ápr. 24. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!