Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan mondjam el az emberekne...

Hogyan mondjam el az embereknek, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy elfogadnának, mert az egész családom jófej és a barátaim is. Mind1, nem is ez a kérdés :D Tudniillik, hogy egy elég nevetséges személyiség vagyok aki imádja szórakoztatni az embereket és akit elég nehéz zavarba hozni. Hogyan mondhatom el viccesen az ismerőseimnek, hogy meleg vagyok? Nem akarok nyálas lenni, hogy, ""Jaj anya, annyira szeretlek és tudnod kell, hogy elmondtam még mindig ugyanaz az ember vagyok, mint aki öt perccel ezelőtt."" mert már ahogy leírtam hánynom kellett. Milyen ötleteitek vannak, hogy el tudjam nekik mondani nevetségesen, de azért némi komolysággal? Előre is köszönöm :D 15/f

2014. ápr. 17. 21:05
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
58%
Sikerült már elmondani?:D
2014. ápr. 20. 23:25
 22/48 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, az ilyen bunkókról ne vegyél tudomást, ők abban a hitben élnek, hogy te eladtad a lelked az ördögnek, és aztán önként választottad, hogy életed végéig meleg legyél. Nincsenek tisztában azzal, hogy ez egy emberrel született dolog, azt hiszik, hogy ezt te választottad magadnak. Idióták. Jah meg azt gondolják hogy aki meleg, az nyilván női ruhákban járkál, festi a körmét, stb...
2014. ápr. 21. 00:01
 23/48 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 21. 00:07
 24/48 anonim ***** válasza:
Én szerényen csak annyit mondanék hogy sok a beteg ember :$...itt
2014. ápr. 21. 00:10
 25/48 A kérdező kommentje:
Most fogok ballagni, addig nem mondom el az osztálynak. A családomnak is elmondtam. Csak röhögtek. Aztán természetesen leesett nekik, hogy komolyan mondom. Anya csak annyit mondott, hogy "Ezt is megéltük". (anyukám óriási forma) Minden oké lett, sokkal jobb érzés. Azért valamilyen szinten nyálasnak is kell lenni, úgyhogy elmondtam nekik, hogy "A két kedvenc dolgom az életben a sztereotípiák meg az irónia, úgyhogy az, hogy ezt elmondtam nem jelenti azt, hogy szoknyában járok suliba vagy lilára festem a hajam" (félreértés ne essék, nincs vele bajom, csak nem tudom elképzelni, hogy ezt megtegyem :D) Összességében minden jó volt, mint már említettem az osztályomnak nem mondom el, csak jövőre, (ezek szerint Okt 11-én ;D ) mert most megyek középsuliba, addig meg kibírom . Csak jól esik, hogy a családom már tudja. Köszönöm a támogatást :)
2014. ápr. 21. 13:20
 26/48 anonim ***** válasza:
31%
Gyerek, kit érdekel?
2014. ápr. 21. 13:26
 27/48 A kérdező kommentje:

Ezek szerint téged. Pontosan te kattintottál rá a kérdésemre. Pontosan eltöltöttél fél órát azzal, hogy leírd azt a 16 betűt. És minek? Csak azért, mert valaki más és segítséget kér, oda kell írni, hogy "Gyerek, kit érdekel?"?

Tudod, hogy ki nem érdekel senkit? Te. Csakis te. Azért írogatsz ilyeneket ide, mert senkit sem érdekelsz. "Hátha most felkelthetem valaki figyelmét, írjuk oda, hogy egy sßggfej". De tőlem írogasd, ha neked jól esik. Kíváncsi vagyok, ha a te gyereked "ilyen" lenne akkor, hogy reagálnál. És tudod mit? Az ilyen ember megérdemli, hogy a gyereke meleg, leszbikus vagy akár transzszexuális legyen! Mind1, a szavaknak ereje van. Legalább is a legtöbbnek. A lényeg az, hogy, ha nem érdekelne, akkor nem vettél volna tudomást a kérdésről. De neked ez jól esett. Örülök, hogy segíthettem.

2014. ápr. 21. 13:36
 28/48 anonim ***** válasza:
húha, akkor én is meleg leszek, gyere cica
2014. ápr. 21. 13:38
 29/48 A kérdező kommentje:
Hahaha hihihi hehehe.
2014. ápr. 21. 13:41
 30/48 anonim ***** válasza:

Nahát! Csak érdekli! :-)

Jól csináltad. Csak annyit, hogy a nevetséges egy negatív szó, és egész mást jelent. Először nem is értettem, hogy mit nyavalyogsz. Aztán láttam, hogy nem is. :-)

Vicces, tréfás, szórakoztató (bár az utóbbi kétszer lett volna a mondatban), de biztos van még pár megfelelő.

2014. ápr. 21. 15:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!