Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan mondjam el az emberekne...

Hogyan mondjam el az embereknek, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy elfogadnának, mert az egész családom jófej és a barátaim is. Mind1, nem is ez a kérdés :D Tudniillik, hogy egy elég nevetséges személyiség vagyok aki imádja szórakoztatni az embereket és akit elég nehéz zavarba hozni. Hogyan mondhatom el viccesen az ismerőseimnek, hogy meleg vagyok? Nem akarok nyálas lenni, hogy, ""Jaj anya, annyira szeretlek és tudnod kell, hogy elmondtam még mindig ugyanaz az ember vagyok, mint aki öt perccel ezelőtt."" mert már ahogy leírtam hánynom kellett. Milyen ötleteitek vannak, hogy el tudjam nekik mondani nevetségesen, de azért némi komolysággal? Előre is köszönöm :D 15/f

2014. ápr. 17. 21:05
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Igen, most így látom, hogy eléggé értelmetlen :DD Köszönöm azért :D
2014. ápr. 21. 16:03
 32/48 anonim ***** válasza:
cic
2014. ápr. 21. 16:05
 33/48 A kérdező kommentje:
Ez még értelmetlenebb :D
2014. ápr. 21. 16:10
 34/48 anonim ***** válasza:

Köszönöm! :DDD Most jót nevettem :p Mintha csak én írtam volna^^

Annyira szeretem az ilyen IQharcos előemberek meggyőző, érvekkel alátámasztott oltogatásait! :D Örülök, hogy te is csak röhögsz rajtuk :)

Egyébként remélem tényleg minden rendben megy az előbújásoddal kapcsolatban.

Végül pedig hidd el, a jó humor nagy hatalom! Vicces, hogy ez ily kevés embernek adatik meg. (:

16/F

2014. ápr. 21. 19:44
 35/48 A kérdező kommentje:
Ja, és mi vagyunk az IQ bajnokok, ugye? Ember, tudod egyáltalán, hogy mi az a szellemi? Szellemi betegség a homoszexualitás, komolyan? Tudod mi a szellemi betegség? Az ami neked van drágám. (Hívhatlak drágámnak, hiszen elmebeteg vagyok) Szellemi betegségnek számít az, hogy nem vagy kész az új dolgokra. Be vagy zárkózva a saját kis burkodba, és neked ott jó is. Tudom, hogy csak ismételgetem magam, de, ha neked így jó. És ne hidd azt, hogy azért, mert E/2-ben (ez az, hogy téged, neked, tiéd) beszélek ez csak neked szól. MINDEN homofóbnak, akik nincsenek készen az új dolgokra, na azoknak szól. De felhozok egy példát. Láttad a "12 év rabszolgaságot"? Igaz, hogy életem kb. legrosszabb filmje és leghosszabb három órája volt, de ez mind1 is :D Egy férfiról szól, aki néger, (a te nyelveden a "nigga") és véletlen elrabolják és 12 évig rabszolga. (Találó a film neve, ugyebár.) Röviden ennyi. 1865. december 6-án illegális lett a rabszolgatartás. Szerinted nem, hogy 149 (száznegyvenkilenc) évvel később, de akár 10 (tíz) évvel később is, hogy fognak nyeríteni a homofóbok hülyeségén? És szerinted nem nevetséges az, hogy egy 15 éves fiú, akinek egyszer 7.-ben (hetedikben) rászorult a fejére egy szék angol órán intelligensebb nálad? Tudhatod tőlem az első 100 prímszámot, ha egyébként sßgg hülye vagy.
2014. ápr. 21. 20:24
 36/48 A kérdező kommentje:
De cuki, törölték a kommentjét :) Akinek nem volt szerencséje elolvasni, annak elmondom, hogy le-IQ bajnokozta a melegeket és az azokat pártolókat. Nem árulkodok vagy semmi ilyesmi, csak nehogy én jöjjek ki hülyén az előző kommentem miatt :D
2014. ápr. 21. 20:27
 37/48 anonim ***** válasza:
5%
gratulálok, nem baj, ilyen ez az ország, pereljetek be, a véleményem akkor se fog megváltozni, angyalkám
2014. ápr. 21. 20:42
 38/48 A kérdező kommentje:
Jaj cuncimókus. Akkor minek írogatsz ide? Cica, nem az volt a kérdés, hogy "Meleg vagyok, PLS gyorsan írjátok le a véleményetek, kérlek!! SOSSOS" Húzódj szépen vissza drága abba a sötét sarokba amit az életednek hívsz. Nem is... Nem fogok lemenni a szintedre... Ez is egy vélemény. RETARDÁLT egy vélemény, de akkor is egy vélemény. A lényeg az, hogy most minden f@@@@@@@tokat félretéve megkérdezem és megkérlek, hogy normálisan válaszolj. Miért jöttél ide? Úgy értettem, hogy miért kattintottál a kérdésemre?
2014. ápr. 21. 20:48
 39/48 anonim ***** válasza:

"Ilyen az ország"?

Én kérek elnézést az oldal nevében, hogy még nem veszik semmibe, mit emberi jogoknak neveznek.

Szabad véleménynyilvánításra mindenkinek lehetősége van. Azonban jó lenne, ha tudnál közösségben "viselkedni" és nem pedig utálkozni, megalázóan beszélni és mások felett ítélkezni.

Ha mégis ezt teszed, könnyen törölhetik a butaságaidat, hisz vannak még józanon gondolkodó emberek.

2014. ápr. 21. 21:49
 40/48 A kérdező kommentje:
Ilyen az ország XDDDDDDD
2014. ápr. 21. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!