Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan mondjam el az emberekne...

Hogyan mondjam el az embereknek, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy elfogadnának, mert az egész családom jófej és a barátaim is. Mind1, nem is ez a kérdés :D Tudniillik, hogy egy elég nevetséges személyiség vagyok aki imádja szórakoztatni az embereket és akit elég nehéz zavarba hozni. Hogyan mondhatom el viccesen az ismerőseimnek, hogy meleg vagyok? Nem akarok nyálas lenni, hogy, ""Jaj anya, annyira szeretlek és tudnod kell, hogy elmondtam még mindig ugyanaz az ember vagyok, mint aki öt perccel ezelőtt."" mert már ahogy leírtam hánynom kellett. Milyen ötleteitek vannak, hogy el tudjam nekik mondani nevetségesen, de azért némi komolysággal? Előre is köszönöm :D 15/f

2014. ápr. 17. 21:05
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
84%

-Apa, az osztályban az egyik srác azzal csúfol, hogy homokos vagyok!

- Akkor verd pofán a köcsögjét!

- Dehát olyan cuki :I

2014. ápr. 18. 00:19
 12/48 anonim válasza:
59%

Én tegnap mondtam el az egyik fiú barátomnak, hogy bi vagyok :D

Jobban fogadta mint gondoltam, sokat kérdezősködött :D

Jó érzés volt.

Amúgy én a családomnak nem fogom elmondani, akármennyire is megértők.

2014. ápr. 18. 06:52
 13/48 anonim válasza:
62%

*A példaképem a láthatatlan ember.

-És miért kisfiam?

*Mert a szupermen láttatlanba kezelésbe vette.

2014. ápr. 18. 07:13
 14/48 anonim ***** válasza:
43%

Egyébként szerintem se kell úgymond mindenkinek egy nap szétkürtölni. Ahogy mondtad előbb-utóbb úgyis rájönnének ,ha meg rákérdeznek akkor simán mond meg az igaza. Nem kell ebből előadást csinálni. Ahogy olvastam nem vagy az szégyenlős típus ,aki emiatt hazudna.

Ui.:Igen tudom ,nem adtam megfelelő választ a kérdésedre és szörnyű ember vagyok.

2014. ápr. 18. 09:07
 15/48 A kérdező kommentje:
Nem utolsó, ez jó válasz volt. "Szörnyű ember vagyok"... Most kell röhögnöm vagy ráérek később? Amúgy jó válasz volt, lehet, hogy úgy fogom csinálni ahogy mondtad. A másodiké volt sz@r "válasz", mert nem válaszolt a kérdésre. Mind1, nem fogok magyarázkodni :D Azért köszönöm mindenkinek :)
2014. ápr. 18. 11:42
 16/48 anonim ***** válasza:
15%
Haver adok egy tanácsot, ne kürtöld szét, és ne legyél meleg. Csak motiváló válasz volt.
2014. ápr. 18. 23:02
 17/48 A kérdező kommentje:

"Haver" adok én is egy tanácsot. Ne legyél ennyire vicces és ne legyél heteró. Csak motiváló válasz volt...

Hülyén hangzik, mi?

2014. ápr. 19. 12:02
 18/48 anonim ***** válasza:
43%
buzuljál tovább
2014. ápr. 19. 18:58
 19/48 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem is az lesz neki a legjobb.
2014. ápr. 19. 19:13
 20/48 A kérdező kommentje:
Gyerünk, folytassátok! Ha ez esik jól nektek :D Kb. ez csakis a TI szegénységi bizonyítványotok. Itt gondolom nagyon menők vagytok, hogy "B#zuljál tovább" meg minden. Kíváncsi vagyok, hogy való életben is ilyen "menők" lennétek, már ha sßggfejnek lenni menő. Annyit kívánok nektek, hogy sose legyetek olyan boldogok, mint amikor egy ismeretlennek odaírtátok, hogy "b#zuljál tovább".
2014. ápr. 19. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!