Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az ember élhet egyedül?...

Az ember élhet egyedül? Létezik olyan ember, akinek nincs szüksége senkire?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok,és még nem volt barátom...Nem azért írom ezt,mert hogy mindenkinek volt már barátja,és azért kellene nekem is.Hanem mert én soha nem is akartam.Azt mondják..majd később,de mintha nem is akarnám.Vannak barátaim.Nem is kevés,de ott kezdődik a dolog,hogy szinte csak lányok.Pasikkal nem nagyon tudok elbeszélgetni.Max 2 mondat,aztán kész,el kell mennem onnan.Félnék tőlük?Nem olyan menekülésszerűen megyek el,hanem,nem érdekel a mondanivalója,vagy nem tudok már neki mit mondani.Megyek emberek közé,szóval nem bújok a "csigaházamba" akkor nem értem,miért vagyok ilyen?!Normális ez?Az osztálytársaimat,meg az emberek többségét elnézve nem!tudna valaki segíteni?
2009. dec. 19. 20:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 vagyok,van 1 beteg tesóm, nem hiszem h ha lenne vkim,ő tudná tolerálni ezt. Szóval nekem ott a tesóm, párkapcsolatra én sem törekszem, elég nekem a tanulás,munka,családom, ezvan.
2009. dec. 20. 14:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok ezzel...még egy fiúm se volt 20 éves létemre :D de én nem bánom...persze a környezetem ezt nem bírja felfogni...nem jut el az agyukig hogy nem olyan vagyok mint ők, hogy az első jött-ment meg is felel és nem érdekel hogy milyen, csak jól mutasson mellettem...én szeretem először megismerni őket, tehát baráti szinten aztán ha megfelel :D szóba jöhet...csak az a probléma hogy eddig senki nem felelt meg és nem jöhetett szóba és később a barátai körömből is kihullottak...bár nem kár értük :D

de nem baj, nem vagyok én még olyan öreg...hamarosan itt a főiskola, ott legalább egyforma érdeklődési körű emberek vannak :D Tudjátok, az nevet aki utoljára nevet :D :D

2009. dec. 20. 16:10
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
Őszintén szólva ezzel semmi bajom, de a sok válogatós karrierista pic*a fel tud idegesíteni.
2009. dec. 20. 16:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek valakit, aki ugyanigy all a dologhoz, ma mar 26 eves es vegul a kutyanak se kell.

Merceket allit fel, hogy neki csak ilyen meg olyan pasi kell majd... Igy lehetetlen.

Bar nem tudom, mik az elkepzeleseid egy parkapcsolatot illetoen.

2009. dec. 20. 17:53
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszöm a kommenteket.Nos nincsenek szerintm nagy igényeim:csak ne legyen "kissebbségi",adjon magára(úgy értem legyen ápolt,de ne az a metroszexuális....)Legyen közös témánk,és ne csak a pia,szex,csajok,szex legyen beprogramozva az agyába..Szerintem ezek nem olyan nagy elvárások..Vagy de?
2009. dec. 20. 17:59
 16/17 anonim ***** válasza:
60%
de
2009. dec. 20. 19:40
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nos, nekem 25 évesen nincsenek nagy igényeim, csak éppen szeretek valakit, akit bántott a családom, mert szegényebb, mint mi (apám elfelejtette, hogy még szegényebb körülmények közül indult). Szóval úgy alakult, hogy ahhoz, hogy ne bántsák többé, külön kellett válnunk, de én csak őt szeretem igazán szerelemmel, más nem kell.
2009. dec. 20. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!