Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? (többi lent)

Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Minden barátom akiben megbíztam cserben hagyott. Ha más suliba mentek/elköltöztek nem írtak többet nekem. Hiába írtam nekik. Az utolsó ember aki nagyon-nagyon fontos volt nekem , aki tartotta bennem akiről sosem gondoltam volna hogy elhagyna engem vagy cserben hagyna, egyszerűen úgy érzem kezdi kerülni a társaságom és kezdünk eltávolodni egymástól. Nem maradt senkim. Nem tudok már senkiben megbízni. Miért akar mindenki hátba szúrni? Elítélem azokat akik öngyilkosságra vetemednek mert szerintem gyávaság és önzőség. De én nem hiányoznék senkinek... és nem látom értelmét annak hogy folytassam ezt az egészet. Mit tegyek?

2014. ápr. 6. 12:39
 1/1 anonim ***** válasza:
A távolság képes elnyomni a barátságokat is, ez ellen nem nagyon lehet tenni semmit. Viszont kereshetnél új barátokat.
2014. ápr. 6. 14:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!