Ha munkaképtelen vagyok nincs más út csak az öngyilkosság?
Szerintem pofon egyszerű a válasz.
Keress olyan albérlet+munkahely kombót, ami közel van egymáshoz.
Én is laktam már a munkahelyemtől két villamos megállónyira. De ennél közelebbit is simán össze lehet hozni egy kis okossággal. Persze ehhez olyan munkakör kell, ahonnan le lehet lépni 10 percre... A sulit ugyan így meg lehet oldani. Ahova én járok főiskola, az pl. egy lakótelep közepén van...
NEM vagy munkaképtelen, kezelhetőnek tűnik a helyzet.
Az egyik lehetőséget leírták már (költözz a munkahely közelébe), a másik, hogy olyan munkahelyet keresel, ahová nem muszáj bejárni, lehet neten és telefonon át intézni a dolgokat. Manapság nem lehetetlen már a dolog, én is csak heti 2 napot járok be, 3-at itthonról dolgozok. (semmi bajom, csak kicsit messze lakok a munkahelytől)
Sajnos megint a Fidesz nyert.Egy újabb mélypont.
A fidesz hozzáállását ismerjük a beteg,sérült emberekkel kapcsolatban.Semmiféle segélyre nem számíthatok.
behugyozok rajtad. munkaképtelen vagy, mert nem mersz idegenben pisálni? más meg májfolttal a fején lett reformpolitikus, vizeletgyűjtő zsákkal a kárpátok géniusza, vagy egy herével diktátor.
a hendikeped csak addig probléma, míg annak tartod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!