Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha munkaképtelen vagyok nincs...

Ha munkaképtelen vagyok nincs más út csak az öngyilkosság?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 4. 02:00
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
47%

Szerintem pofon egyszerű a válasz.

Keress olyan albérlet+munkahely kombót, ami közel van egymáshoz.

Én is laktam már a munkahelyemtől két villamos megállónyira. De ennél közelebbit is simán össze lehet hozni egy kis okossággal. Persze ehhez olyan munkakör kell, ahonnan le lehet lépni 10 percre... A sulit ugyan így meg lehet oldani. Ahova én járok főiskola, az pl. egy lakótelep közepén van...

2014. ápr. 7. 07:43
 12/22 anonim válasza:
Azt hittem csak nekem van ilyen problémám a wc-re járással!!! Egészen kisgyerek korok óta volt, és úgy 19 éves koromra sikerült leküzdenem! A szorongással még ma is küzdök de már egyre jobban tudom érezni magam! Kitartás!!!! Változtathatsz a dolgokon!!
2014. ápr. 7. 12:51
 13/22 anonim ***** válasza:

NEM vagy munkaképtelen, kezelhetőnek tűnik a helyzet.

Az egyik lehetőséget leírták már (költözz a munkahely közelébe), a másik, hogy olyan munkahelyet keresel, ahová nem muszáj bejárni, lehet neten és telefonon át intézni a dolgokat. Manapság nem lehetetlen már a dolog, én is csak heti 2 napot járok be, 3-at itthonról dolgozok. (semmi bajom, csak kicsit messze lakok a munkahelytől)

2014. ápr. 7. 14:13
 14/22 A kérdező kommentje:

Sajnos megint a Fidesz nyert.Egy újabb mélypont.

A fidesz hozzáállását ismerjük a beteg,sérült emberekkel kapcsolatban.Semmiféle segélyre nem számíthatok.

2014. ápr. 7. 19:48
 15/22 A kérdező kommentje:
Gyereket sem akarok gyártani segélyért.
2014. ápr. 7. 19:49
 16/22 anonim ***** válasza:

behugyozok rajtad. munkaképtelen vagy, mert nem mersz idegenben pisálni? más meg májfolttal a fején lett reformpolitikus, vizeletgyűjtő zsákkal a kárpátok géniusza, vagy egy herével diktátor.

a hendikeped csak addig probléma, míg annak tartod.

2014. ápr. 7. 21:18
 17/22 A kérdező kommentje:
Látom te nem tudod felfogni ez mennyire súlyos dolog.Neked természetes,hogy akkor wczel,amikor akarsz.Nekem nem.
2014. ápr. 8. 02:51
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
úristen, ez valami vicc, ugye? :D
2014. ápr. 8. 08:17
 19/22 A kérdező kommentje:
A magadfajta egyszerű embernek minden vicc.
2014. ápr. 8. 22:41
 20/22 jonatán11 válasza:
van másik út,nem érdemes öngyilkos lenni azzal nem oldasz meg semmit.Hidj Istenben és meglátod megsegít.RAJTAM ESKÜSZÖM HOGY SEGÍTETT ÉS NEM EGYSZER,EZT KOMOLYAN MONDOM
2014. máj. 2. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!