Ennyire csúnya lennék? Teljesen el vagyok keseredve.
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és még mindig nem volt barátom... A fiúk azt mondják, cuki meg aranyos vagyok, de soha nem akarnak barátnőnek! Ez miért van? Ennnyire csúnya lennék? Már semmi önbizalmas nincs... :(
2014. ápr. 3. 18:23
21/25 anonim válasza:
Engedd ki a hajad. Kéééérlek! :D és mutass úgy képet.
Ezt a szemüveget meg cseréld le kissebre, kivéve ha nem divathipszterégből hordod dioptria nélkül, mert akk szimplán ne hord. :D
De amúgy szép arcod van, nincs okod aggódni.
22/25 anonim válasza:
Pont az a fajta vagy hogy egész nap bírnálak nyalni. :3 <3
23/25 anonim válasza:
jaaj de imádlak!ííííísokak élete értelme lehetnél, Ezekkel a szemekkel veszett lelkek sorsát vinnéd magasztos mennybolt.Ne kételkedj magadba!Ne a mi válaszainkat várd.Mi biztatunk! Lépj kedved szerint és amelyik fiú tetszik légy vagány és mosolyogj rá.Ha ránk mosolyogtok boldogan pihentetjük fejünk! Csók töllem meg mindannyiunktól!(L) :)
24/25 anonim válasza:
Ugyan már minek ennyire fényezni az egóját?Tudja ő is hogy hogy néz ki és itt akarja még jobban növelni!
25/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy csúnya. Viszont ez a felfogott haj előnytelenül áll és a kontaklencsét is kipróbálhatnád. És járj csinos, stílusos cuccokban. Nem kell drága ruhákban járni. Amúgy lehet hogy a fiukat most semmilyen lány nem érdekli. Várj és tuti hogy lesz majd egy helyes kissrác! :) L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!