Mennyire gáz, ha lány létemre egy csomót videójátékozom és deszkázni is szoktam? 14/L
Figyelt kérdés
A lányok, akiket ismerek leginkább a különféle push up melltartók válogatásával töltik a szabadidejüket, de én nem vagyok ilyen, szóval főként fiú barátaim vannak...2014. márc. 18. 13:32
1/7 anonim válasza:
Téged a fiúsabb dolgok érdekelnek na és?Attól hogy egyes barátnök csajosabb dolgokat csinálnak mint attól még semmivel nem vagy rosszabb.Sőt olyan dolgot tudsz amit sokan nem,hiszen a deszkázás nem egy gyorsan megtanulható hobbi még a fiúknak sem.Emiatt van sok fiú barátod hiszen elég kevés lány deszkázik
2/7 anonim válasza:
Én is szoktam videó játékokkal játszani és én is lány vagyok. Ebben nincs semmi rossz, csak más az édeklődési köröd.
3/7 Gabica1205 válasza:
Én is lány vagyok és nekem is van deszkém és szoktam is deszkázni, és videójátékkal is játzom. De miért lenne gáz?
Nem gáz, ha szereted ezeket csinálni, akkor csináld!!
4/7 anonim válasza:
Ha nem a meltartókat válogatod, akkor valószínű nincsenek melleid. Vagy leszbi vagy, vagy fogalmam sincs, de nem is érdekel. Ha-ha.
5/7 anonim válasza:
Semmi sem gáz ha te nem tartod annak.
Ha neked az jó csináld.
6/7 anonim válasza:
20 eves lany vagyok es nekem is csak fiu barataim vannak. Szerintem ezzel nincs semmi gond. 15 eves korom ota fiukkal vagyok korulveve (gepesz szakkozepbe mentem, ketten voltunk lanyok az osztalyba es 32 fiu volt meg ). Es a legjobb az egeszbe, hogy nem qrvasodik el az ember mert raall az agya a realis gondolkozasra. Ezt sose band! En orulok neki hogy igy lett, mert sokkal jobban tudok gondolkozni, realisabb vagyok nem ugy mint a mai lanyok akik nyavognak egesz nap es meg wcre se tudnak egyedul menni. Persze kineznek a tobbiek emiatt de az kit erdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!