Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » FIÚK! Ti mit gondoltok arról...

FIÚK! Ti mit gondoltok arról hogy ha egy lány szőrös?

Figyelt kérdés
Csúnyának, undorítónak és visszataszítónak találjátok vagy vonzónak? Gondolom inkább az előbbi, de kérlek fejtsétek ki bővebben.

2014. márc. 16. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Visszataszítónak tartom, mert a szőrös test a férfiak kiváltsága.
2014. márc. 16. 16:27
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Melyik testrészén? Nem mindegy!
2014. márc. 16. 18:02
 3/9 anonim válasza:

Szerintem is nagyon csúnya, nekem még a karszőrtől is hányingerem lesz, de ez az én véleményem, de szerintem senki nem szereti a szőrös lányokat.

18/F

2014. márc. 17. 00:45
 4/9 anonim válasza:
Nekem akkor volt szörnyű, amikor a combjai belsője úgy szúrt, mint a borostás férfiarc... :(
2014. márc. 17. 08:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelne, nem a szőrösséget vagy szőrtelenséget szeretem hanem a gazdáját. Sőt, az intim szőr még tetszik is. 23/F
2014. márc. 17. 22:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Én egy eléggé szőrös típusú lány vagyok,de nagyon sok kritika ért már emiatt.Például nagyon szőrös a lábam,de teljesen végig a combom is.Hiába van frissen borotválva,szúr és ezt nem igazán szereti senki.A karommal is sokat piszkáltak már,de az intimszőrzetem az sok srácnál kiverte a biztosítékot,hozzáteszem nekem tényleg nagyon szőrös. Azért olyan is van aki simán elfogadja,de manapság szerintem a többség visszataszítónak találja.
2014. márc. 18. 09:40
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

"Csúnyának, undorítónak és visszataszítónak találjátok vagy vonzónak?"

Állatkertben próbálkozz.

2014. márc. 18. 14:13
 8/9 Hugó 14 válasza:
Elég le lombozó lehet ha egy csinos és szép lánynak bajúsza van. Na meg a lábször sem jön be.
2014. márc. 18. 14:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon szőrös vagyok,priviben küldök képet!
2014. márc. 24. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!