Mit gondoltok rólam? Puszta kíváncsiság.
Tényleg iszonyat átlagos dolgok vannak felsorolva.Igazából már csak annyival lehetne átlagosabb ha leírtad volna hogy egy fejem és két lábam/kezem van.Én amúgy se értem miért kérdeznek ilyeneket.Meggyőződésem:Lehetetlen látatlanban akármilyen terjedelmes írás alapján megmondani egy másik ember személyét.2 oldalt is írhattál volna,ha egyszer nem láttalak egy szituációban viselkedni,akkor úgy is rossz kép fog kialakulni bennem rólad.Max annyit tudok mondani hogy a jobb fajta 16 évesek közé tartozol.De érzed ugye,hogy ez még mindig egy kicsit tág tér,amibe rajtad kívül csak a gyíkon még 40 000 16 éves sorolható.
Egyébként én is észak mániás vagyok.Csak én a Svédek mellett még a Norvégokat,Finneket és Oroszokat is szeretem.Főleg az építészetüket és mitológiájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!