Akinek az van, az azért is taszít, mert valahogy azt az érzetet kelti, hogy valami baj van a fejében, nem tudja elfogadni magát, mindig másoknak akar megfelelni.
2013. máj. 30. 22:23
2/10 anonim válasza:
inkább legyen eredeti, nekem am is jobban bejön a kisebb mell
2013. máj. 30. 22:28
3/10 anonim válasza:
Fuj.
2013. máj. 30. 22:28
4/10 anonim válasza:
nem jon be a mu mell... termeszet !
2013. máj. 30. 22:44
5/10 anonim válasza:
Szerintem undorító, kurwás! Nem is értem, hogy mi ez a mellmánia! :/
Mennyivel jobb, ha nagyobb van? Fel nem tudom fogni... :/
Gyomorforgató!
Maradjon természetesen!
2013. máj. 30. 23:52
6/10 anonim válasza:
A szilikonmellekre gondolsz?
Megmondom őszintén:
Nekem az igényes szilikoncicik nagyon tetszenek.
ízlés dolga ez persze, de ezeknek az igen drága plasztikai sebészi beavatkozásoknak is Több fajtája van!
kisebb / közepes / és nagy szilikonbetét beültetése, ami különböző mértékben "nyomja fel" melleket.
Nekem az tetszik, amikor csak egy kisebb szilikonbetét van berakva, és attól olyan baromi jó a mellek tartása, alakja, van olyan kis lejtése, de alul baromi kerek olyan szép kerek és szexi... 27F
2013. máj. 31. 00:23
7/10 anonim válasza:
Maradjunk annyiban hogy nem a méret a lényeg, ahogy azt az ősi dakota közmondás tartja. Szerintem is gondokat jelent a fejben, és nem hiszem hogy ez lenne a megoldás.
2013. máj. 31. 00:33
8/10 dani900 válasza:
Úgy látom, egy műcickósat megsértettem, lepontozott, de mért csak engem.....lehet, hogy magára ismert? ;)
2013. máj. 31. 00:56
9/10 anonim válasza:
Nem a mellméret alapján választok barátnőt, így nem igen érdekel hogy kicsi e vagy sem.
2013. máj. 31. 10:08
10/10 anonim válasza:
Csak a parasztokat érdekli a plasztikázott óriási mell. Engem hidegen hagy mekkora, csak legyen eredeti. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.