Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok? Miért változtam...

Mit gondoltok? Miért változtam meg ennyire?

Figyelt kérdés

Egy kicsit lehet hogy hosszú lesz.

A lényeg annyi, hogy amikor kisebb voltam akkor mindenkihez bátran odamentem, beszéltem vele és szerettek is az osztálytársaim.

3-4 éve szégyenlős lettem, és nem merek megszólalni emberek előtt. Kedves és mosolygós lány vagyok, de ebben a korban (15) már kicsit érdekelnie kéne a buli és a fiúk. De nem nagyon érzem fontosnak ezeket.

Nem szeretem ha megbámulnak szóval próbálok minél átlagosabb lenni.

A barátaim azt mondják hogy "jókislány "vagyok. mert nem volt még barátom, nem járok bulikba és nem piálok és cigizek.

Néha olyan mintha valami baj lenne velem, mert nem illek bele a tömegbe... Szerintetek?

2013. ápr. 30. 19:50
 1/4 anonim válasza:
100%
szia! az sosem baj, ha nem illesz bele a tömegbe! :) szerintem nincs azzal semmi gond, ha még nem érdekelnek a fiúk (nekem 17 évesen volt először barátom, most együtt élek vele), ráérsz még bőven! :) ne foglalkozz azzal, mások mit tartanak követendő példának! ha úgy érzed, még nem vagy felkészülve ilyen dolgokra, akkor az a te döntésed és csá... :) arra viszont figyelj, hogy legyél nyitott, beszélgess másokkal nyugodtan, engedd el magad! ők is ugyanolyan emberek, mint te! ez most egy ilyen időszak, túlleszel rajta! :)
2013. ápr. 30. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez normális, a serdülőkorral együtt járnak a gátlások kialakulása.

És a gátlás miatt megváltozik a viselkedésmód.

Gyerekkorban kevésbé szégyenlős az ember, kevés dolog miatt gátlásos.

2013. ápr. 30. 20:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát jó. Köszönöm, de az a baj hogy a többi lány olyan laza és természetes tud lenni én meg hol ilyen hol olyan hangulatba vagyok és akikkel jóba vagyok teljesen máshogyan beszélek velük mint mondjuk csak egy sima osztálytársammal. Nem akarom hogy kétszínűnek nevezzenek.
2013. ápr. 30. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:
A gyakorikérdéseken meg a tefélédből (nem bulizik-cigizik-piál-pasizik) van sok, itt meg ez a tömeg... beleillesz! Örüljél, nem baj! ;)
2013. ápr. 30. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!