14 éves lány vagyok. Őszintén (! ) mit gondoltok rólam? (lent)
Sziasztok!Egy 14 éves mosolygós,"örökvidám" lány vagyok.Az lenne a kérdésem,hogy ˇˇˇˇˇˇˇˇszöveg alapján mit gondoltok rólam?Csak is őszintén!Mindent!
Szóval.14 éves vagyok,állítólag életvidám lány.Soha nem cigiztem,se drogoztam.Életemben eddig egyszer ittam alkoholt>sört,de úgy vagyok vele,hogy többet nem.Apukámat és a 2 testvéremet tisztelem,de nagyon(és Anyukámat is tiszteltem mindaddig,amíg el nem hunyt...).Igaz,néha veszekedünk-civakodunk,de azért mindig kijövünk.:)A barátnőimre,főleg a legjobbra kicsit irigy vagyok gazdagsága miatt.:$
Jegyeim 5-4-3,úgy amúgy "4-es vagyok",de általában 5-ös.
Állítólag könnyen befolyásolható vagyok,és nem tudok sok dologban dönteni,de általában segítőkész vagyok.Külsőm:hát néhány barátnőm,és a tesóim azt mondják aranyos vagyok.Szerintem kicsit "husi",vagyok,de szép.
Na most azt szeretném kérdezni,mit gondoltok rólam?Akármit írhattok,csak őszinte legyen!
14/L
Azért, mert anyukád elhunyt, még tisztelheted. A tisztelet nem múlik el ;]
Egyébként biztosan aranyos lány vagy.
Őszintén? Pszichológiailag elemezve:
Nem szívesen lennék a barátnőd. Látszik hogy nagyon nyomott vagy, nem tudsz őrült lenni, hülyülni, nem lehetsz jófej. Nem akarsz inni, hát akkor őszintén normális sem vagy, bár úgyis az első adandó alkalommal elfogod fogadni a piát, de cseszettül naív vagy és álszent ha így gondolkodsz. Vagy csak szimplán hülye.:D
jelen pillanatban majd szétcsesz az unalom téged.
Senki nem dícsér téged soha semmiben, így az unalom és e önbizalomhiány kölcsönhatásaként most avval cseszegetsz minket, hogy próbáljunk meg megítélni a jó tulajdonságaid alapján.
Tudod mindenkiben ott lakozik a gonosz.
ja és 18 évesen még szűz leszel
sztem 1. reálisan látsz és úgy gondolom, hogy határozott vagy. ezt csak úgy sejtem.
ezek mellet én nem csipáználak, mert tuti irigykednék rád :D
^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!