Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 14 éves lány vagyok. Őszintén...

14 éves lány vagyok. Őszintén (! ) mit gondoltok rólam? (lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!Egy 14 éves mosolygós,"örökvidám" lány vagyok.Az lenne a kérdésem,hogy ˇˇˇˇˇˇˇˇszöveg alapján mit gondoltok rólam?Csak is őszintén!Mindent!

Szóval.14 éves vagyok,állítólag életvidám lány.Soha nem cigiztem,se drogoztam.Életemben eddig egyszer ittam alkoholt>sört,de úgy vagyok vele,hogy többet nem.Apukámat és a 2 testvéremet tisztelem,de nagyon(és Anyukámat is tiszteltem mindaddig,amíg el nem hunyt...).Igaz,néha veszekedünk-civakodunk,de azért mindig kijövünk.:)A barátnőimre,főleg a legjobbra kicsit irigy vagyok gazdagsága miatt.:$

Jegyeim 5-4-3,úgy amúgy "4-es vagyok",de általában 5-ös.

Állítólag könnyen befolyásolható vagyok,és nem tudok sok dologban dönteni,de általában segítőkész vagyok.Külsőm:hát néhány barátnőm,és a tesóim azt mondják aranyos vagyok.Szerintem kicsit "husi",vagyok,de szép.

Na most azt szeretném kérdezni,mit gondoltok rólam?Akármit írhattok,csak őszinte legyen!

14/L

2012. márc. 2. 19:39
1 2
 11/15 anonim válasza:
inkább irj rám heveyguns1@freemail.hu
2012. márc. 9. 21:00
 12/15 anonim válasza:

bocsi ez a haverom volt... szerintem ne legyél irigy senkire semmi mijadt se!! örülj neki vannak barátaid... nekem csak 1 igaz barátom van se több se keveseb és 12 évesen ez számomra nagyon sz*r...

ANYUKÁDAT NAGYON SAJNÁLOM!

2012. márc. 9. 21:03
 13/15 anonim válasza:
(Fiu vagyok)
2012. márc. 9. 21:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Átlagosnak tűnsz. De, az, h ezt megkérdezted, nekem kicsit azt mutatja, h bizonytalan vagy magadban, megerősítésre vársz. Leírtál magadról ezt-azt, de számomra kimaradtak olyan fontos részek, mint hobbi, kedvencek (könyv, film, állat...), ezek sokat elárulnak az emberekről. Szerintem nem kell irigykednek a barátnődre a gazdagsága miatt, egy, a szülei gazdagok, kettő, igazából nem is gazdag, hanem "pénzes". Mert a gazdagság elmeállapot, annyira biztosan vagy gazdag, mint ő. :) Részvétem anyukád miatt. Én is 14 éves lány vagyok, azt hiszem, a leírtak alapján nem nagyon hasonlítunk, én sajnos nem vagyok olyan életvidám. Szerintem őszinte voltam. :D
2012. ápr. 6. 23:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves,aranyos,barátságos csajszinak tűnsz :) Anyukádat nagyon sajnálom szörnyű érzés lehet:(

És még h nagyon jó kislánynak is tűnsz ami nem rossz,de rövid az élet szóval pár hülyeség belefér :)) (nem a drogokra értettem)

a barátnőid sokkal gazdagabbak mint te? Mit kapnak meg ők amit te nem?

2012. ápr. 18. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!