Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Én emo vagyok vagy esetleg...

Én emo vagyok vagy esetleg kezdemény? (többi lent)

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok, és nem akarok menőzni és nem hiszem magam 17 évesnek , beforduló depresszív személy vagyok, és metal és rockot hallgatok pl.:Maximum the Hormone, Black Veil Brides, escape the fate. És nem menőnek hiszem h ezeket hallgatom csk teteszenek. És animéket is szokatam nézni.

2014. márc. 17. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:
akkor legyél fiam,senki se tart vissza.
2014. márc. 17. 14:24
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
nem, csak simán rossz az ízlésed
2014. márc. 17. 14:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Kedvezmény?
2014. márc. 17. 14:46
 4/9 Kameko-san ***** válasza:
Szerintem ettől még nem vagy Emo. (Egyébként nem az Emo, aki annak tartja magát?)
2014. márc. 17. 15:41
 5/9 anonim válasza:

Ahhoz hogy emo legyél még más is kell. Nézz utána aztán döntsd el mert te jobban ismered magad mint mi.

Feeling emo. (ejtsd: fíling)

Mint a neve is mutatja (érzés emot jelent), ezek az emok KIZÁRÓLAG belül emok, kívül EGYÁLTALÁN SEMENNYIRE SEM néznek ki annak. (Ezeket azért emeltem ki nagy betűvel, mert nagyon sokat összekeverik a feeling emot a half'n emoval, pedig a halfenek ugye emonak néznek ki valamennyire, sőőt szinte teljesen.)

emo-tion.mindenkilapja.hu/html/18486908/render/az-emo-fajtai

2014. márc. 17. 16:00
 6/9 A kérdező kommentje:
köcce a normális válaszokat!
2014. márc. 17. 19:39
 7/9 anonim ***** válasza:
én 23 férfi vagyok és rammsteint hallgatok , lány létedre semmi extrém nincs ebben. örülj neki hogy neki hogy nem bírka izlésed van.
2014. márc. 17. 20:53
 8/9 anonim ***** válasza:

attól, hogy ilyet fogsz hallgatni, vagy befelé forduló vagy, nem leszel emo. nem oktatlak ki, mert nem igazán találkoztam emoval, de hidd el, én is ilyen laiberű zenéket hallgatok, mégsem érzem magam emonak. kicsit befelé forduló vagyok, önbizalom hiányos sőt nagyon pesszimista. de így is élem az életem, nincs szükségem rá, hogy ilyeneket aggassanak rám.

de ha ez akarsz lenni, akkor légy, nem tartalak vissza.:)

bár ha valaki emo, azt inkább a kinézetéről mondják, nem pedig a belső tulajdonságairól. szerintem. :)

2014. márc. 18. 15:34
 9/9 anonim válasza:
te egy trú emósos vagy :'D viccet félretéve attól ,hogy rockot, metalt hallgatsz és animét nézel nem vagy emo. Én is metalt és rockot hallgatok, néha nézek animét és konkrétan úgy nézek ki mint egy emo csaj a hajam végett és ez miatt folyton azt hiszik ,hogy az vagyok... pedig egy percig se állítottam ,hogy az volnék.
2014. aug. 14. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!