Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szörnyen kezd alakulni ez a...

Szörnyen kezd alakulni ez a tanévem. Valaki esetleg tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Nincs önbizalmam ott kezdődött az egész... Nem tudom miben vagyok jó... Táncolok és röplabdázok, de egyszerűen nem tudom értékelni magam... Rá tesz erre egy lapáttégal az is, hogy nem vagyok valami szepség... (legfőképpen az arcommal nem vagyok megelégedve) Pasik terén mostanság már nem érzem ki szeret és ki nem... Két legjobb barátom közül az egyiket szerettem, de mostmár fogalmam sincs, hogy szeretem e. Nem szeretném tovább rontani az évemet... Segítsetek! Saját magammal háborúzok... :'(
2014. febr. 15. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Igyál Drogozz légy netriban! Ezzel lehet ma a legjobban hódítani a neten és a fiatalok körében sajnos!
2014. febr. 15. 13:58
 2/3 A kérdező kommentje:
normális válaszokat várok... légyszi.. 13/l
2014. febr. 15. 14:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Erre nem lehet normális választ írni !

Keresd fel a iskolapszihológust !

2014. febr. 15. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!