Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szörnyen lusta vagyok, mit...

Szörnyen lusta vagyok, mit lehetne ellene tenni?

Figyelt kérdés
Borzasztóan lusta vagyok...nem mozgok, nem tanulok, szinte semmit sem csinálok...utálom hogy ilyen vagyok de ha elkezdek valamit rögtön bele is unok..mit lehetne ez ellen tenni?

2014. febr. 9. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudom is én. nem légy lusta?
2014. febr. 9. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Ennek az ellenkezőjét. De mivel ezt te is tudod, mégse teszed, kell valami, ami kimozdít ebből a helyzetből. Mert ugye azért vagy lusta mert megteheted. Vagy néha el kéne gondolkozni, hogy milyen következményei lehetnek, ha megszokod ezt az életmódot. /Én is lusta vagyok. Nagyon./
2014. febr. 10. 00:58
 3/4 anonim válasza:
evés küzben gyün meg a étvágy, szopás mondogatni,bropáljál meg kitártóán tánulni-e more mintáhugyan a szép stérbörek csinálgassák a iskolába.
2014. febr. 24. 15:31
 4/4 anonim válasza:
remélem segítettem neked valamelyest képpen
2014. febr. 24. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!