Úgy tűnik, néhányan nem igazán szeretnék figyelembe venni a nememet. Enyhén szólva frusztrál. Mit tudnék tenni ellene?
Hogy tisztázva legyen, 15 éves lány vagyok, nem épp a nőies fajtából. Alacsony vagyok, rövid hajjal, (idézek) "debilgyerek" kinézettel. Először: fiatalabb koromban az utcánkban csak fiúk laktak, nyilván velük játszottam, azonban mivel én voltam a "gyenge láncszem", ha valaki hibázott, engem rugdostak össze. A lányok folyton kiröhögtek, piszkáltak, mert kövér voltam. Ezért mostanában csak itthon ülök. Másodszor: azért öltözök így, mert irritált, hogy ezelőtt sokan azt mondták, "cuki" vagyok. Olyankor össze is futottam pár nem túl bizalomgerjesztő személlyel. Mondhatni vonzottam őket.
Tehát miután elkezdtem megváltoztatni a stílusom, ezek mind lekoptak, aminek örültem is, csakhogy most, ahogy középiskolába kerültem, úgy tűnik, ez a "kinézet" már nem rettent el senkit sem. Vannak fiúk, akik csak úgy odajönnek és elkezdenek flörtölni, de ugyanúgy lányok is. Megint előkerült a "cuki" jelző, ami kezd kiakasztani. Voltak néhányan, akiken konkrétan látszott, hogy ha nem lépek le, valószínűleg ott helyben nekem esnek. Ráadásul akármennyire is próbálok dominánsnak tűnni, egyértelmű, hogy nem működik. Nem tudom, hogy hogyan tudnám elijeszteni magamtól a nem várt embereket.
Nem tudom, hogy ez nyom-e valamit, de járok pszichológushoz, okkal. (tulajdonképp rengeteg okkal)
Tehát légyszíves, aki hasonló helyzetben volt, van, vagy csak tud valami megoldást erre, írjon.
Hát,azt mondod nem vagy éppen nőies kinézetű.Pedig ha az lennél,a fiúkat még jobban vonzanád.Vagyis szerintem.
És,a lányok is,meg a fiúk is "azért" mennek oda?
Elég furcsa nekem,hogy a lányok is. :/
Nem tudom,mondtad-e nekik,hogy hagyjanak ezzel.Ha nem,beszélj velük.
Ha nem használ,szólj az osztályfőnöknek.
Azt vallom, hogy ha valaki megkedvel, az nem az öltözködésem miatt fog, így nem igazán gondolom, hogy változtatni kellene a kinézetemen.
Igen, azért. Először nekem is furcsa volt, mondjuk már kezdem megszokni, elég régóta megy így, ha nekik ez jó, akkor csinálják, engem nem befolyásol. :) Jó páran panaszkodtak már nekem azért, mert lány vagyok (még ha furán is hallatszik), gondolom, hogy őket ez már nem is zavarja.
Az osztályfőnöknek való szólással az a problémám, hogy ő is az az "oldjátok meg, legyetek erősek" típusú ember. Szólni pedig már szóltam nekik, de a lányok csak nevetgélnek és "jaj, de vicces vagy", meg ilyenek. A fiúkkal ilyen szempontból könnyebb a dolgom.
Első vagyok.Igazad van,nem az öltözködés alapján kell az embereket megítélni.
És,ha először a fiúkkal próbálnál beszélni,és aztán erről ők a lányokkal,az működne?
Nem nagyon értelek. Zavar, ahogy viselkednek veled, szerinted a kinézeted miatt, de azon nem akarsz változtatni.
Ha jól értelek.
Ilyen felállással már csak a saját gondolataidon változtathatsz, mert másokon nem fogsz tudni. Azaz, másképp kell felfognod az érdeklődésüket. Nekem a lányom jut eszembe, aki óvodában panaszkodott, hogy bántják. Mikor elmentem, láttam, hogy ölelgetik és puszilgatják, és erre a gyerekem, hogy "látod, anya, mit csinálnak velem?" Ezen csak nevetni tudtam, na...
Nem tudom, hogy mi miatt, nem vagyok biztos benne, hogy az öltözködésem.
Nem tudom, hogy lehetne (igazából) máshogy felfogni.
Hát konkrétumot nem tudnék mondani, mert ahogy mondtam, nem igazán értem a problémát.
Azt mondod, hogy mindkét nemből "neked esnek" - szexuálisan? Pedig már nem cukinak vagy öltözve?
Szóval, ha ugyanúgy akarsz öltözni, akkor marad a szavad (tiltakozol) és a viselkedéses (undok vagy) amivel lerázhatod magadról őket. Ez nem műxik, azt mondod. Hát akkor meg csak az marad, hogy örülsz az érdeklődésnek, azt mondod, hogy remek, népszerű vagyok - és profitálsz mások érdeklődéséből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!